Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

PKHS bereidt zich volop voor op het indoorseizoen en komt met een reeks aan verschillende concepten. De Tilburgse club organiseert diverse avonden voor zo’n beetje alle hardere stijlen tegen normale prijzen: van raw hardstyle tot uptempo met de grootse artiesten van dit moment.

LEES OOK: Scantraxx viert 20e verjaardag met uniek evenement

De afgelopen jaren heeft PKHS als één van de weinige clubs in Nederland een behoorlijke naam opgebouwd binnen de hardere stijlen (en daarbuiten). Met speciale aandacht voor de line-ups en de portemonnee van de bezoekers, organiseert deze locatie een hoop evenementen met onder andere The Purge, Bloodlust, Sefa en nog heel veel meer.

“Is het festivalseizoen je iets te duur geweest? Dan hebben wij de oplossing: kom genieten van te gekke evenementen voor normale prijzen!” Centraal gelegen in Tilburg en met meerdere evenementen op de agenda lichten we er alvast een paar voor je uit.

Frenchcore Legends: Mr. Ivex BDAY BASH (2 september)

De liefhebbers van Sefa, Peacock Records en überhaupt Frenchcore kunnen deze vrijdag op een hoog tempo kaarsjes uit gaan blazen. Mr. Ivex is jarig en nodigt jou uit om dit samen met de grote artiesten te komen vieren .

LINE-UP:
Captain Core – Chaotic Hostility – Deathroar – Doris – D’ort – Hyrule War – Levenkhan – Live Mr. Ivex – Peacock Records – Sefa – Sprinky – The Leet en Ome John – Da Mouth of Madness – Selector – VMaxx – E-Villian – And more

PKHS HARD RAW BATTLES (16 september)

Tijdens dit unieke concept gaan deze raw helden het tegen elkaar opnemen in te gekke battles. Op 16 september 2022 zie je in PKHS Tilburg sets die je nog niet eerder hebt gezien: maak je klaar voor een nacht van RAW FIGHTS!

LINE-UP:
Mutilator vs Bloodlust – The Purge vs Omnya – Kruelty vs Adjuzt – Scarra vs Vasto – Level One vs Deluzion – Uncaged vs Spectre – Phyric vs Sabotage – ABD vs Immersive – MC Flo – Volture vs Salvation – INDVSTRY vs Backfire – Revenant vs Untamed – Interfearence vs Destroyerz – Attract vs REKALL – TEA5ER vs B3R3TTA – MC The Gambler

PKHS HARD CAGE FIGHT (28 oktober)

Een nieuw concept en vers van de pers. Er komt een kooi in PKHS waar je als bezoeker omheen kan staan. DJ’s zullen als ware MMA Fighters gaan battlen: de line-up is nog niet bekend, maar volgens de organisatie staan deze headliners sowieso op je te wachten.

LINE-UP:
Spitnoise / Manifest Destiny / Cryogenic + many more to be announced

Early Heroes: Vinyl Special (18 november)

Er gaat volgens de echte liefhebbers niets boven het geluid van vinyl. Een early-event op vrijdag 18 november waarbij de DJ’s alleen met het zwarte goud draaien en waar de echte mixmeesters op het podium zullen staan. Denk bijvoorbeeld aan Painbringer, Fear the Tempo en KickAddict: de rest van de line-up wordt later nog onthuld!

LINE-UP:
Painbringer, Fear the Tempo and KickAddict + many more to be announced

“Is het festivalseizoen je iets te duur geweest? Dan hebben wij de oplossing: kom genieten van te gekke evenementen voor normale prijzen!”

PKHS vindt je op slechts 5 minuten lopen van Tilburg Centraal. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website. “See you soon!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PKHS HARD (@pkhs_hard)

Omslagfoto via Facebook-pagina PKHS HARD

Reageren