Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zoals de naam al doet vermoeden, is First Kicks Festival er opnieuw als de kippen bij om de eerste dreunen van de bass te laten voelen. Het concept in PKHS in Tilburg is over een kleine maand alweer terug met een nieuw evenement, met op het programma onder andere Frequencerz en Rejecta.

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

Het is alweer de derde editie van First Kicks Festival en met de versoepelende maatregelen mag er gelukkig nu weer wat meer. De bekende badeenden worden aan de kant geschoven, dus je kunt (zonder mondkap en zonder anderhalve meter afstand) weer dansen op een dikke line-up voor een prima prijs. “Even bigger and better then before!”

First Kicks Festival – The Great Return line-up

Frequencerz
Rejecta
Demi Kanon
Imperatorz
DJ Unbreakable
MC Raise

Leuk feitje: het evenement wordt georganiseerd door de 56-jarige Hedwig, die ‘verdrietig was dat haar goede voornemen om in 2020 iedere maand te feesten door corona compleet in het water viel’. Maar niks doen was geen optie, dus besloot ze (“wanneer het weer mogelijk was”) de eerste mogelijkheid te pakken om een event te houden. Daarbij kreeg hulp van haar dochter Maxime en haar schoonzoon Bart. Met als resultaat een uitverkochte zaal en grote namen op de line up als Radical Redemption bij de eerste editie en B-Front voor de tweede editie. “We zijn supertrots dat we na twee prachtige edities tijdens corona er nu weer staan!”

First Kicks Festival: “We are back!”

First Kicks Festival vindt plaats op zaterdag 17 juli 2021 in het PKHS in Tilburg – check de website voor tickets en meer informatie. Dit evenement is een test-voor-toegang-evenement: alleen toegang op vertoning van een ticket en een digitaal coronatoegangsbewijs.

Omslagfoto via Facebook-pagina First Kicks Festival

Reageren