Door

De Kerstdagen zijn net achter de rug, tijd om los te gaan!

Aanstaande zaterdag kun je namelijk genieten van de beste Raw Hardstyle tijdens de Supersized RAW Special in de Maassilo te Rotterdam. Alle grote namen van deze scene zullen plaats nemen in de DJ booth en dus hier moet je natuurlijk bij zijn als echte liefhebber van rauwe beats & harde kicks. Samen met Supersized knal je dus al vóór de jaarwisseling het nieuwe jaar in! Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die je als bezoeker vooraf dient te weten. Je vindt ze, samen met de time table, in dit bericht. Tot zaterdag!

Time table
Area 1
22.00 – 00.00 Crypsis
00.00 – 01.30 Radical Redemption
01.30 – 03.00 Frequencerz
03.00 – 04.30 Warface
04.30 – 06.00 High Voltage
06.00 – 07.00 Vazard & Delete
Hosted by DL 

Area 2
22:00 – 00:00 Bass Chaserz
00:00 – 01:30 The Resistance
01:30 – 03:00 Dark Pact
03:00 – 04:30 Delete
04:30 – 06:00 Vazard
Hosted by Democian 

Uitverkocht!
De Supersized RAW Special is uitverkocht!

Volg de Supersized RAW Special online
Kun je niet aanwezig zijn op 27 december of zou je na het evenement graag nog een keer alle content die tijdens de nacht is geüpload willen checken? Volg Supersized op FacebookTwitterGoogle+Soundcloud &Instagram voor exclusieve footage! Gebruik hiernaast de hashtag #SSZDRAW wanneer je iets over het evenement post.

Minimum leeftijd is 18 jaar
Als de beveiliging twijfelt aan de leeftijd van een bezoeker, kan er aan hem of haar gevraagd worden zich te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt om te voorkomen dat je geweigerd wordt; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Er is de mogelijkheid tot het huren van kluisjes tijdens de Supersized RAW Special. Een kluisje kost €7,- en je betaalt daarnaast €5,- borg. De borg krijg je terug zodra je de sleutel na afloop weer inlevert. De kluisjes kunnen alleen met contant geld betaald worden en je kunt ze met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tijdens het evenement naar je kluisje te gaan.

Camera’s
Tijdens de Supersized RAW Special mag iedere bezoeker zijn videocamera, fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen nemen. Maak vooral gave foto’s en deel deze met Supersized via de social media kanalen. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder een officiële persaanvraag.

Munten & mogelijkheid tot pinnen
In de Maassilo kun je bij diverse kassa’s munten kopen. Je kunt bij de muntkassa’s ook met je pinpas betalen, maar er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende contant geld bij je hebt; pinautomaten kunnen een storing hebben door een onstabiele of overbelaste netwerkverbinding.

Drugsbeleid
Tijdens de Supersized RAW Special hanteert Supersized een een ‘zero tolerance’ beleid. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Je wordt bij de ingang gecontroleerd door de beveiliging. Mochten zij toch iets aantreffen dat niet is toegestaan, dan zullen hier consequenties aan verbonden zijn.

Feest veilig!
Zorg er voor dat je op een veilige manier feest tijdens de Supersized Freestyle Special. Mocht je vragen hebben over alcohol en/of drugs, dan kun je terecht bij de Celebrate Safe stand op het evenement. De medewerkers van Unity geven je hier graag tips en uitleg! Wanneer je serieuze klachten hebt is het beter om meteen door te gaan naar de EHBO, zij zijn er om je te helpen. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk jij tijdens het evenement dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

EHBO
Ga voor klachten met betrekking tot je lichamelijke gezondheid direct naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen. Ook voor vragen en advies over het gebruik van alcohol en drugs kun je gerust bij hen langslopen. Mocht je het vermoeden hebben dat iemand onder invloed is van te veel drugs of alcohol, spreek dan iemand van de beveiliging, EHBO of organisatie aan voor hulp. Ook bij twijfel is het altijd goed om toch even langs de EHBO post te gaan.

Vervoer
Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar De Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over de Supersized RAW Special.

Reageren