Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vanaf de aankomende editie gaat Supremacy overdag plaatsvinden. Organisatie Art of Dance kreeg veel positieve reacties op de tijden van het RAW-event en heeft nu besloten om deze definitief aan te passen: “You asked, we delivered.”

LEES OOK: Nosferatu komt met nieuw album op eigen label: ‘Border Town’

Supremacy was vorig jaar één van de weinige evenementen die onder enkele voorwaarden gehouden mochten worden. Zo moest The Nation of Supreme door omstandigheden uitwijken en overdag plaatsvinden. Dit beviel de bezoekers echter zo goed, waardoor het uiteindelijk een hele mooie editie werd – misschien wel één van de mooiste edities uit Supremacy-geschiedenis.

Ook de organisatie zag al deze reacties voorbij komen en deed vervolgens onderzoek. Met als resultaat dat het heeft besloten om Supremacy te verplaatsen en de openingstijden aan te passen. De poorten van de Brabanthallen zijn voortaan zelfs een uur langer (10 uur in totaal) overdag geopend: Supremacy verhuist dus vanuit de nacht en is vanaf nu een ‘day time’-event.

Supremacy will take place during the day: answer the call of the realm and get your tickets

Supremacy vindt plaats op zaterdag 24 september 2022 van 13:00 tot 23:00. Ook is de kaartverkoop zojuist aangekondigd: deze zijn op 25 mei vanaf 19:00 beschikbaar via de officiële website. Wees er vlug bij, want vorig jaar was het binnen een half uur al uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Supremacy / Delio Nijmeijer

Reageren