Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

The Pitcher is een welgeliefde naam binnen de hardstyle scene, die al jarenlang menig liefhebber weet te raken met tracks als ‘Pump It Loud’ en ‘I Just Can’t Stop’. Op dit moment zijn de heren bezig met een gloednieuw project, dat tot op heden nog erg geheimzinnig is…

The Pitcher is een samenwerking van Luc van Veghel en Michel Pollen, waarbij je Luc achter de draaitafels terugvindt. Op dit moment zijn de heren bezig met ‘This Is My Sound’, een splinternieuw project waar inmiddels al enkele weken over geteased wordt met tags als #newmusic.

Gisteren werd al een klein tipje van de sluier opgelicht met het eerste deel van een mini-documentaire. Volgens de teaser zal deze uit drie delen bestaan: de Past, Present en Future van The Pitcher. In het eerste deel wordt je dan ook meegenomen in het ontstaan van de act, waarbij je zowel de ups en de downs van de mannen te zien krijgt.

“Find out about not only the coming of age of a genre, but of The Pitcher. Two guys struggling in finding their way in music.. And in life..”

Waar de documentaire toe gaat leiden, en wat het nieuwe project ‘This Is My Sound’ precies zal gaan inhouden, is op dit moment nog niet duidelijk. Zouden fans dan toch hun hart mogen ophalen met een nieuw The Pitcher album…? Voor nu blijft het speculeren en wachten op de Present en Future van de mini-documentaire die meer duidelijkheid zullen geven: “To be continued.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Pitcher (@djthepitcher) op

Omslagfoto via Facebook-pagina The Pitcher

Reageren