Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is bekend dat alle massa evenementen in België verboden zijn tot 31 augustus. Helaas betekent dit ook dat The Qontinent, het grootste hardere stijlen festival in België, dit jaar niet haar 13 editie ‘Breaking Boundaries’ naar Wachtebeke zal brengen.  

LEES OOK: Massa-evenementen in België afgelast: Tomorrowland moet stekker eruit trekken

Het Belgische festival The Qontinent staat bekend om de geweldige sfeer, grootse stages en uitgebreid entertainment – waar je een heel weekend lang van hardstyle, rawstyle, freestyle, tek en hardcore kan genieten. Helaas is zojuist bekendgemaakt dat het weekend festival niet door zal mogen gaan door een massa-evenementen verbod – dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

“Vandaag heeft de Belgische overheid in het kader van de maatregelen in de strijd tegen COVID-19 een verbod uitgesproken voor alle festivals in Belgie tot en met 31 augustus dit jaar. Dit heeft helaas tot gevolg dat The Qontinent dit jaar niet door kan gaan en dat vinden wij ongelooflijk jammer! We begrijpen dat dit ook voor jullie een grote teleurstelling zal zijn. We zullen ons festival een jaar moeten uitstellen naar het weekend van 13,14 en 15 augustus 2021. Één ding is alvast zeker: ‘we will break all boundaries’ om deze verloren zomer goed te maken!”

The Qontinent 2020 – Breaking Boundaries afgelast: veel Belgische festivals verplaatst naar 2021 door coronavirus

The Qontinent – Breaking Boundaries is verplaatst naar 13, 14 en 15 augustus 2021. Tickethouders zullen begin mei een email ontvangen met details omtrent de verplaatsing van het festival en de nieuwe voucher regeling. Deze voucher, ter waarde van jouw aankopen voor The Qontinent, zal je in 2021 of in 2022 kunnen verzilveren.

Lees de volledige statement van The Qontinent hieronder, en lees hier wat je kunt doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

The Qontinent 2020 afgelast statement coronavirus festivals

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

 

Reacties

  • Lana 16 april 2020 - 19:25

    Mijn vraag was wat gebeurt dan nu me de tickets dat mensen hebben gekocht word dat terug betaalt of morgen ze die volgend jaar gebruiken

    Quote

Reageren