Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

The Qontinent telt vol enthousiasme af: nog maar 1 week te gaan tot het grootste hardere stijlen festival van België eindelijk weer de poorten kan openen voor tienduizenden bezoekers. Organisaties Q-dance en Bass Events hebben dan ook grote plannen voor volgende week: ‘Breaking Boundaries’.

LEES OOK: ‘Het weekend van The Qontinent maakt iedere zomer steeds meer indruk’

De ravers van The Qontinent maken zich op voor deze 13e editie met uitgebreid aanbod aan Hardstyle, Raw, Freestyle, Tek, Hardcore, Frenchcore en Uptempo – en dat op één van de mooiste locaties die we zijn tegengekomen. Het is niet voor niets dat meer dan 150 van de beste artiesten uit de scene hier zijn te vinden, want veel bezoekers zijn het er wel over eens: “Een weekendje The Qontinent moet je een keer meegemaakt hebben.”

Zo pakt de magistrale mainstage van het vooruitstrevende festival uit met Da Tweekaz, anthemmakers Sound Rush, Rebelion, Angerfist vs. Miss K8 en nog vele anderen. Maar naast de vele activiteiten op het Ravers Resort, vind je grote namen als Mark With A K, Rooler, Partyraiser en Dimitri K op de timetable, die zojuist is onthuld. Het programma van de België’s hardste festival is uitgebreider dan ooit: “Thousands of ravers, more than ready to finally unify at Belgium’s hardest island!”

The Qontinent gaat grenzen verleggen: “This is our moment. This is our time. We’re Breaking Boundaries!”

The Qontinent 2022 – Breaking Boundaries vindt plaats vanaf vrijdag 12 t/m zondag 14 augustus in Recreatiegebied Puyenbroeck in België. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival.

the qontinent 2022 timetable

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren