Door

Aanstaande zaterdag, 8 november 2014, barst de Freestyle Madness weer los in de Effenaar. Na een succesvolle editie in 2013 laat Thunderground voor een tweede maal van 22:00 tot 04:00 het Eindhovense poppodium op haar grondvesten trillen. Thunderground bazen The Darkraver en Vince hebben een meesterlijke line up bij elkaar weten te trommelen, met wie zij er samen een groot freestyle madness van zullen maken in Eindhovens beste beuktempel. Bij deze presenteert Thunderground de timetable én alle laatste info.

Timetable
22:00  23:00  ERNESTO VS. OMATTIC
23:00  00:00  FRANCOIS
00:00  01:00  DR. RUDE
00:30  02:00  PANIC
02:00  03:30  THE DARKRAVER
02:30  04:00  VINCE
HOST: MC D.

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is.

Surf naar www.9292.nl voor meer informatie rondom de beste optie en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Nog niet in het bezit van een Thunderground ticket? Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 8 november 2014 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar. Op de dag zelf zal er een beperkte deurverkoop zijn voor € 20 per ticket.

Camera’s
Het is toegestaan bij Thunderground een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #thunderground en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Reageren