Stan Klein Gunnewiek
Door Stan Klein Gunnewiek

Vanavond is het zo ver, Wildstylez zal zijn eigen avond hosten op De Tijdmachine en, tezamen met een aantal tot nog toe onbekende DJ’s, jou mee terug in de tijd nemen. Dit alles zal gebeuren in de Warehouse aan de Elementenstraat te Amsterdam. Nu Lose Your Mind, de organisatie van events als De Tijdmachine, C.R.A.F.T. en Penoze, flink aan de weg timmert om haar positie in de Hard Dance scene te verstevigen, kan De Tijdmachine niet achterblijven. Cryptisch als altijd, presenteerde Lose Your Mind vanmorgen dan ook de locatie voor de volgende editie van De Tijdmachine.

Deze zal namelijk plaats gaan vinden in Het Klokgebouw in Eindhoven. Deze locatie, die al meerdere keren is gebruikt voor het ‘ondergrondse’ event Loudness, heeft een industriële sfeer die goed past bij eerdere locaties die zijn gebruikt voor De Tijdmachine. Lose Your Mind gaf als reactie dat dit weleens de grootste De Tijdmachine tot nu toe kon gaan worden en ook gelijk de start van het indoorseizoen in dit najaar zou zijn.

de tijdmachine eindhoven klokgebouw

Dat zou betekenen dat de editie in Het Klokgebouw in Eindhoven niet de vervanger is van De Tijdmachine tijdens kerst, maar dat het juist een extra editie is dit jaar. Na een aantal uitverkochte edities in Amsterdam opent Lose Your Mind op zaterdag 17 september 2016 het indoorseizoen met nieuwe editie van De Tijdmachine. Dit gaat plaats vinden in het Klokgebouw, Eindhoven en zal met 3 zalen de grootste editie tot nu worden.

De kaartverkoop start op woensdag 25 mei om 19:00 via loseyourmind.nl/tickets.

Reageren