Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

MC Invalid is een bekende naam in de hardstyle wereld. De MC heeft in zes landen opgetreden en heeft vijf tracks uitgebracht met onder andere Rooler, Luminite en Rebelion. Daarnaast heeft hij ook op het podium gestaan op X-Qlusive Frontliner, Roughstate en Pandemonium.

Tim Rademaker laat op zijn Facebook-pagina weten dat hij stopt als MC. Zo schrijft hij:

“Hi allemaal,

Zoals mensen ongetwijfeld door hebben gehad, ben ik de afgelopen periode ontzettend stil geweest.

De afgelopen 3,5 jaar zijn een rollercoaster geweest aan hoogte en dieptepunten. 3,5 jaar heb ik van mijn passie, de hardere stijlen, mijn werk mogen maken.

Van hosten op X-Qlusive Frontliner, tot 2 maanden hosten in Turkijë. Van dronken in het buitenland zijn, tot de kater die je weer had als je in Nederland terug was. De veels te lange ritten. De vriendschappen die ik heb mogen maken. Alle fantastische mensen die ik heb mogen leren kennen. Alle organisaties waar ik mee heb mogen werken.

Als ik terug kijk naar wat ik allemaal heb mogen doen, mag ik denk ik met trots terugkijken. Het afgelopen jaar is mij het alleen steeds duidelijker geworden, dat ik geen plezier meer maak en/of heb op het podium.

Doe wat je gelukkig maakt, is mij altijd verteld, en dat is dit helaas niet meer.

Dit is dan ook voor het juiste moment om mee te delen dat ik afscheid ga nemen van jullie als MC Invalid.

Iedereen bedankt voor alle mooie herinneringen en de geweldige support van de mensen om mij heen.

It’s time to go

#dropsmic”

MC Invalid neemt afscheid als MC

Na dit nieuws is het tijd om even terug te blikken op zijn werk. Beluister daarom het Voltage anthem dat MC Invalid met Rebelion en Luminite heeft gemaakt.

Omslagfoto via Facebook-pagina MC Invalid

Reageren