Hard News
Door Hard News

Na de ontiegelijk gave “Where The Freq Are We?!” pré-party die op 31 juli heeft plaatsgevonden is het aanstaande zaterdag tijd voor het echte werk. High Energy Events presenteert RAWdefinition OUTDOOR op het Veluwemeer Strand in Kampen! 2500 échte liefhebbers, één stage, een keiharde line-up en maar liefst 12 uur lang maximaal uit je plaat gaan.

Frequencerz, Crypsis, Ran-D, Hard Driver, Regain, Jason Payne, E-Force en nog een handvol andere hardstyle helden zijn er allemaal bij a.s. zaterdag. Natuurlijk heeft High Energy Events een aantal specials verwerkt in de time-table. Zo zijn er twee dikke battles; Regain vs. Jason Payne en Frequencerz vs. Crypsis en geven Niels en Pepijn het laatste uur nog een speciale show weg. Iets wat jij als liefhebber écht niet mag missen…

Time-Table

12:00 – 13:30 Zentiments
13:30 – 14:30 Hard Craft
14:30 – 16:00 Hard Driver
16:00 – 17:30 Ran-D
17:30 – 18:45 Regain vs. Jason Payne
18:45 – 20:00 E-Force
20:00 – 21:30 Degos & Re-Done
21:30 – 23:00 Frequencerz vs. Crypsis
23:00 – 00:00 Frequencerz
Hosted by MC Da Syndrome

Tickets/Leeftijd

Er zijn voor RAWdefinition OUTDOOR nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Heb jij nog geen tickets? Wacht dan niet langer en scoor je tickets vandaag nog voor slechts €19,50 (ex. fee) op www.rawdefinition.com of bij een van de 450 Primera winkels in NL. Indien RAWdefinition OUTDOOR niet uitverkocht raakt in de voorverkoop, zijn er nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar aan de deur á €30,-. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Neem altijd een geldig ID mee, bij twijfel kan er namelijk om gevraagd worden.

Weersverwachting

Ondanks het dramatische weer van de afgelopen dagen ziet er het er voor aankomend weekend heel erg goed uit. Zoals de weersvoorspellingen nu zijn gaat het echt een hele mooie dag worden.

Kluisjes/Garderobe

Er is een garderobe aanwezig. De kosten zijn €1,- per item. Let op: de garderobe bevindt zich in de Music Club zelf.

Vervoer/Parkeren

Zoals gezegd ligt het Veluwemeer Strand pal achter de Music Club in Kampen. Kom je met de auto? Gebruik dan als navigatieadres: Flevoweg 90, Kampen. Parkeren kan naast het terrein en is gratis.

OV-reizigers/Pendelbus Tickets

Kom je met het openbaar vervoer naar RAWdefinition? Dan raden we je aan om te reizen naar station Kampen-Zuid. Vanaf deze locatie werken wij met pendelbussen die je naar de locatie brengt. Pendelbustickets kosten slechts €5,- en zijn te koop op www.rawdefinition.com. Op deze website kun je ook snel en gemakkelijk bekijken vanaf welke steden je het beste kunt reizen. Let op! Pendelbus tickets zijn alléén in de voorverkoop verkrijgbaar. De pendelbus rijdt tussen 11:30 uur en 15:00 en tussen 22:00 en 00:30 uur.

Wat moet je nog meer weten?

RAWdefinition is een outdoor event en duurt van 12:00 tot 00:00 uur;
Pinnen is mogelijk, zowel bij de entree als de muntverkoop;
Er zijn voldoende toiletten aanwezig;
Het is niet toegestaan eten/drinken mee te nemen;
Er zijn op het terrein voldoende eet- en drink gelegenheden;
Er is een speciale merchandise stand aanwezig;
Camera’s zijn toegestaan, selfie-sticks niet;
Meepraten op social media? Gebruik #rawdefinition;

Algemene Informatie:

RAWdefinition OUTDOOR – Where The Freq Are We?!
Zaterdag 22 augustus 2015
Veluwemeer Strand – Kampen
Locatieadres: Flevoweg 90, Kampen
Tijden: 12:00 – 00:00 uur
Leeftijd: 18+

High Energy Events – We Always Push Harder!

Reageren