Door

Op zaterdag 17 januari 2015 organiseert Pulse Events de eerste editie van het hardstyle event TimeLapse in het City Theater in Schijndel. Een perfecte locatie om 15 jaar nadat de eerste hardstyle platen op de draaitafels lagen, terug in de tijd te gaan! Vanaf 21.00 uur tikt de klok door de hele hardstyle revolutie van early hardstyle naar mainstream tot extra rauwe hardstyle. Uiteraard is er extra veel ruimte voor de oudere sound waar elke hardstyle liefhebber gelukkig van wordt; de jaren 2004 tot 2010.

Een ticket kost € 10,00 en is verkrijgbaar via www.timelapse-event.nl of via de Facebook pagina van TimeLapse.

Line-up

Audiofreq
Na het succes van de act Bioweapon is Sam zijn eigen weg ingeslagen onder de naam Audiofreq. Zijn album Audioception staat vol met experimentele platen met diverse sounds. Deze artiest durft te vernieuwen, maar gaat ook graag terug in de tijd. Zo opende hij afgelopen editie van Qlimax samen met early held Technoboy.

Noisecult
Deze mannen staan bekend om hun originele sets met een mix van oudere platen, nieuwe platen en eigen tracks. Dit jaar tekende ze bij het platenlabel Dirty Works en sinds dien gaan ze als een speer door heel het land.

Phuture Noize
Deze mannen timmeren al jaren hard aan de weg en behoren inmiddels bij de top namen onder de rauwe sound. Ze lieten afgelopen zomer maar weinig grote festivals aan zich voorbij gaan en hebben ook in 2015 weer grote boekingen op hun naam staan.

Jones
De specialist in early hardstyle en hardstyle van 2004-2010 gaat ons verassen met de beste klappers van die goede oude tijd! Afgelopen jaar was hij onder andere te zien op feesten als X-Qlusive – Legends, Defqon 1. Festival en Thrillogy.

Talenten
Uiteraard mogen de beste talenten uit de regio niet ontbreken. Jynical en Triton openen de avond met een set vol klassiekers. Voor Heavy Disturbance is het een thuiswedstrijd, zij gaan deze avond sinds lange tijd weer als duo optreden. Gremios & Tono kiezen na TimeLapse hun eigen weg als solo artiesten en draaien samen voor de laatste keer een extra rauwe hardstyle set.

De host van de avond is Mc Dl!

Kaarten winnen?
Meld je aan op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat via Facebook weten wat je favoriete track aller tijde is en maak je kans op gratis tickets en andere leuke prijzen.

Reageren