Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Eleven Travel en Dedicated to Hardstyle maken kamperen op jouw favoriete festival dit jaar nóg leuker en gemakkelijker. De twee partijen slaan de handen ineen en brengen een camping upgrade op onder andere REBiRTH en Intents Festival. Want we weten allemaal dat het gras altijd groener is aan de overkant, toch?

De Dedicated x Eleven Campsite is een upgrade van de ‘normale’ camping. Samen met je vrienden koop je een upgrade, waardoor je op de camping van jouw favoriete festival op een nóg leuker stukje staat. Op deze manier wordt het kamperen jou als die-hard campingbezoeker een stuk aantrekkelijker gemaakt.

Benieuwd naar alle voordelen van het boeken van een plek op de Dedicated x Eleven Campsite? Bekijk ze hieronder:

 • Gezelligheid en leuke activiteiten. Op de Dedicated x Eleven Campsite ga je een weekend tegemoet waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je staat namelijk samen met de gezelligste bezoekers van heel Nederland op de camping. Dedicated to Hardstyle en Eleven Travel weten hoe een feestje gemaakt moet worden. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd op de camping, zoals (extra) DJ-shows voor de Campsite bezoekers.
 • Eigen plek voor jouw vriendengroep. Wil je gegarandeerd met de hele vriendengroep bij elkaar staan? Op de Dedicated x Eleven Campsite krijgen jullie een vak waar ruimte is voor iedereen. Jullie eigen vak wordt gekenmerkt met een groepsnaam die jullie helemaal zelf mogen bepalen! Je hoeft je dus niet te haasten voor de beste plek – die spot wacht op je.
 • Upgrades op de camping. Wil jij profiteren van eigen toiletten (die alleen toegankelijk zijn voor Dedicated x Eleven Campsite bezoekers) en extra stroomvoorzieningen waardoor je gemakkelijk je telefoon op kunt laden of je haren kunt föhnen.
 • Schone plek. De medewerkers van Eleven Travel en Dedicated to Hardstyle zorgen er samen met jullie voor de omgeving schoon blijft.

Boek nu jouw spot op de Dedicated x Eleven Campsite

Via de website van Eleven Travel kan je vanaf nu met jouw vriendengroep een plek bemachtigen op de Dedicated x Eleven Campsite. Zorg ervoor dat je een zelfgekozen groepsnaam invoert, zodat iedereen van de vriendengroep op dezelfde plek staat. Het beste is om als groep één boeking te doen – dan ziet de organisatie precies wie bij elkaar hoort en hoe veel plekken jullie nodig hebben. Zo geniet je op jouw favoriete festival van de best mogelijke experience. Boek binnen twee weken je upgrade voor REBiRTH via deze link en krijg €5 korting!

Reacties

 • Koen van Popering 21 februari 2024 - 16:11

  Is het mogelijk voor intents festival een plek te reserveren voor 5 man?
  Groetjes Koen.

  Quote

Reageren