Hard News
Door Hard News

Klaar voor de revolutie? Sta op, haal de rebel in je naar boven want op zaterdag 23 december wordt Podium Victorie het strijdtoneel voor de opstand waar de echte liefhebbers van hardstyle op zaten te wachten. Dit gloednieuwe poppodium in Alkmaar past door de ruwe uitstraling perfect bij UPRISING.

Verdeeld over twee area’s zorgt het rebelse collectief voor het beste wat hardstyle op dit moment te bieden heeft. De line-up van UPRISING bestaat uit een mix van gevestigde namen, de namen van morgen en regionale helden. Voorop in de strijd gaan Frequencerz, zij zijn de vaandeldragers van het hedendaagse geluid. Phuture Noize en Bass Chaserz drukken hun stempel steeds meer en blijven uniek in hun soort, iets wat ook geldt voor Adrenalize, ANDY SVGE & Sound Rush. Samen maken zij het verschil.

De volledige line-up bestaat uit:

Frequencerz + Phuture Noize + Adrenalize + Bass Chaserz + Sound Rush + ANDY SVGE + Retrospect + Pulse + Audiomedics + Bakero + Bouncing Ball + Ceazar + Crossfight + Melyn + The Conflux + The Vinyl Pimp + Unchained + hosted by MC Livid.

Laat je meenemen door alle facetten van het spectrum en geniet van hét hardstyle evenement in de kop van Noord-Holland. De eerste tegenbeweging is er eentje om in de agenda te noteren. Wil jij onderdeel zijn van de verandering, verzeker je dan op tijd van een ticket. Er zijn zogeheten beperkte ticket fases tot een uiterlijke datum. Hoe eerder jij een ticket besteld, hoe gelukkiger je portemonnee zal zijn. Meer info vind je in het officiële Facebook-event.

‘Eindelijk heeft de kop van Noord-Holland met UPRISING weer een kwalitatief hardstyle evenement’

UPRISING is een event van Victorious Events. Met ruim een decennia ervaring in de hardere stijlen weten zij precies wat een niet te missen feest nodig heeft. De Victorie is Alkmaars splinternieuwe poptempel en is ervoor gemaakt om het publiek een zo goed mogelijke beleving te geven. Door de ideale ligging is de locatie makkelijk te bereiken met de auto, trein en benenwagen.

Reageren