Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Ook in het noordelijke deel van Europa groeit de populariteit van hardstyle. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 wordt Helsinki, Finland, omgedoopt tot het epicentrum van de hardstyle. “Electronic music is our community, way of life where the beat unites us.”

Clublife Finland, de oudste nog operationele organisator van hardstyle-evenementen in het land, organiseert het Utopia Festival op vrijdag 2 en zaterdag 3 januari in het bruisende Helsinki.  Utopia Festival belooft een spektakel te worden dat in het teken staat van grenzeloze energie en de onmiskenbare kracht van hardstyle.

“Two stunning days of dance, sound, lights, visuals and people”

Tijdens het eerste weekend van februari reizen vele grootheden binnen de hardere stijlen af naar Helsinki. De Cable Factory maakt zich op voor het allereerste grote hardstyle evenement van 2024, een omvangrijk tweedaags festival met namen als Angerfist, Rooler, Brennan Heart en Vertile op de line-up.

Utopia Festival line-up

Friday
Angerfist
Mish
Rooler
Sound Rush
Vertile

Saturday
Brennan Heart
Keltek
Major Conspiracy
Ncrypta
Zany

“We call it Utopia!”

Utopia Festival vindt plaats op 2 en 3 februari in de Cable Factory in Helsinki, Finland. Deze locatie belooft een spectaculaire ervaring te worden: de oude fabriek waar het evenement plaatsvindt is meters hoog en heeft een industriële uitstraling die perfect past bij een harder styles evenement. Dagelijks biedt de locatie ruimte voor zo’n 2500 bezoekers, en de tickets vliegen op dit moment de deur uit. Zelf tickets scoren doe je via de officiële website.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clublife (@clublifefinland)

Afbeelding via Facebookpagina Clublife Finland

Reageren