Hard News
Door Hard News

Stay with the project, move with the one. Wellicht een van de meest iconische hardstyle-acts treedt binnenkort weer op. Op 12 augustus staat Project One live op het Dreambeach Villaricos festival. Helaas is dat wel een stukje reizen, want het festival wordt gehouden in het zuidoosten van Spanje, in Andalusië. Dat wordt dus een flinke roadtrip als je Project One niet wil missen! In ieder geval is duidelijk dat Headhunterz en Wildstylez de live-act nog altijd uitvoeren. De kans lijkt hierdoor aanwezig dat we Project One nog vaker aan het werk zullen gaan zien.

Project One

Project One is een duo wat gevormd wordt door Headhunterz en Wildstylez. In 2008 brachten ze het inmiddels legendarische “Project One” album uit, wat door velen wordt gezien als een van de beste hardstyle albums aller tijden. Na de eerste reeks optredens rond deze tijd en een surprise act tijdens X-Qlusive Wildstylez leek het boek Project One definitief gesloten, totdat de heren een glorieuze comeback maakten op Qlimax in 2016. De registratie van dit optreden kun je hieronder nogmaals beleven.

Tracks

Naast de tracks van het eerste album, wat inmiddels al dateert uit 2008, heeft Project One op Qlimax 2 nieuwe tracks gedraaid: ‘Luminosity‘ en ‘One Without A Second‘. Wellicht dat Headhunterz en Wildstylez ook voor dit optreden weer samen de studio induiken om nieuwe tracks te maken voor hun live-act.

project one spanje spain dreambeach

Dreambeach Villaricos

Het Dreambeach Villaricos festival is een groot festival in Villaricos, een plaats in het zuidoosten van Spanje. Sinds 2013 wordt het festival gehouden, maar dit jaar komen ook de hardere stijlen voor het eerst volop aan bod. Naast Project One worden de hardere stijlen ruim vertegenwoordigd op het festival. Onder andere Angerfist, Radical Redemption, Noisecontrollers, Audiotricz, Code Black, Gunz For Hire, Atmozfears, Brennan Heart en MC Villain staan ook op het festival. Voor meer informatie over het festival kun je de website of Facebook checken.

Reageren