Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter blikt na de legendarische dag van gisteren alweer vooruit. Het concept blijkt namelijk grote plannen te hebben voor volgend jaar oktober tijdens Heroes of Classics, en heeft hiervoor al een van de superhelden bekendgemaakt.

LEES OOK: B-Front komt met première van nieuwe liveshow tijdens Showcase

8.000 bezoekers waren gisteren tijdens Vroeger Was Alles Beter getuigen van het grootste hardstyle classics evenement tot nu toe. De reacties tot nu toe zijn meer dan lovend en de legendarische setjes van onder andere Headhunterz worden op social media stuk voor stuk geroemd. Maar nu blijkt dat de organisatie nog meer verrassingen in petto heeft voor de liefhebbers.

Het classics concept keert terug met de grootste helden van vroeger voor ‘Heroes of Classics’. Daarnaast is Wildstylez niet alleen surprise act afgelopen zaterdag, maar ook een van de headliners (superhelden) voor de komende editie.

Kaartverkoop voor Vroeger Was Alles Beter 2022 ‘met de grootste helden van toen’ gaat binnenkort al van start

Vroeger Was Alles Beter – Heroes of Classics staat gepland op zaterdag 15 oktober 2022. Omdat VWAB5 binnen één uur uitverkocht, gaat er op maandag 25 oktober om 19:00 alvast een beperkt aantal kaarten voor 2022 in de verkoop.

Dit is uitsluitend voor VWAB5 bezoekers en mensen die zich inschrijven. Onder de eerste 500 loyalty kopers worden onder andere 1x VIP & Artist Lounge Access en 10x een officiële set VWAB Speelkaarten (voor de echte verzamelaars) verloot.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter / Tessa van Nuland

Reageren