Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De makers van Shockerz komen volgende maand al met een nieuw evenement waarbij de hele show zal draaien om één artiest. Tijdens het nieuwe event Showcase staat de indrukwekkende carrière van B-Front in de spotlights en presenteert hij zijn gloednieuwe liveshow: ‘Cosmos’.

LEES OOK: Gunz For Hire verrast met ludieke boodschap aan politiek: ‘Ongedierte van de Nacht’

Het nieuwe concept van Shockerz kijkt tijdens Showcase naar het verleden, heden en de toekomst van de legendarische artiesten en niemand minder dan B-Front bijt het spits af. De maker van iconische tracks als ‘Inner Creativity’, ‘Mysterias’ en ‘Believe’ heeft zo’n beetje alles weten te bereiken binnen de hardstyle en staat op het punt om een nieuwe liveshow te lanceren, wat allemaal samen zal komen tijdens Showcase.

Dit doet B-Front natuurlijk niet alleen. Door de jaren heen heeft de labelbaas ontzettend veel collabs gemaakt en optredens met collega’s gedaan, die hem tijdens deze memorabele dag bij zullen staan. Zoals Phuture Noize en Adaro, maar denk ook aan een classics-set van the man of the hour en de gloednieuwe show B-Front presents Cosmos. Check de volledige line-up hieronder.

Showcase: B-Front – Cosmos line-up

B-Front presents Cosmos
B-Front Classics
2-Sidez
Adaro
Adrenalize
Aftershock
B-Freqz
Digital Punk
Jones
Phuture Noize
Psyko Punkz
Rejecta
Zany
Da Syndrome & DV8

Kaarten voor de première van Showcase: B-Front presents Cosmos binnenkort verkrijgbaar

Showcase: B-Front presents Cosmos vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets voor deze exclusieve show zijn vanaf maandag 18 oktober om 19:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Showcase (@theshowcaseevent)

Omslagfoto via website Showcase

Reageren