Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het grote succes presenteert Vroeger Was Alles Beter een speciale (extra) missie waarbij Headhunterz en de classics centraal zullen staan. Deze editie heeft een gouden randje met een ongekende selectie aan terugkerende helden en speciale back2backs.

LEES OOK: Stem nu op de beste artiest, track, album, label, talent en liveset van 2022!

Toen Headhunterz in 2021 zijn allereerste (solo) Classics-set ooit op Vroeger Was Alles Beter deed, gebeurde er iets magisch in de Autotron. Volgens de vele aanwezige liefhebbers werd er destijds geheel in thema historie geschreven: daarom konden de organisatie en The Man with the Golden Classics deze kans niet laten schieten en pakt Headhunterz voor deze unieke gelegenheid zijn klassiekers er eenmalig weer bij – om samen met VWAB een grootse 007-editie neer te zetten.

De James Bond van de Hardstyle en Vroeger Was Alles Beter startten afgelopen week al een speciale operatie, waarbij fans door Headhunterz werden gebeld met de eerste info over het extra evenement. Zo verklapte hij over de telefoon alvast dat niemand minder dan Wildstylez en Noisecontrollers komen draaien en deze line-up is nu compleet met onder andere Technoboy, Psyko Punkz en Adrenalize – er zijn zelfs nog meer specials onderweg. “Missie #007 komt eraan en dat vraagt om iets bijzonders, iets legendarisch.”

Vroeger Was Alles Beter – The Man with the Golden Classics line-up

Headhunterz
Wildstylez
Noisecontrollers
DJ Isaac
Code Black
Technoboy
Psyko Punkz
Adrenalize
Jones
Low-E & Alter Egosz
MC Da Syndrome

Extra missie voor VWAB en Headhunterz: wees er snel bij voordat het te laat is

Vroeger Was Alles Beter 2023 – The Man With The Golden Classics vindt overdag plaats op zaterdag 4 februari. De Loyalty sale uit de pre-registratie is ontzettend hard gegaan, dus wacht niet te lang met het halen van tickets via de officiële website van het evenement, want VWAB is jaarlijks volledig uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren