Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Dames en heren. Het is ons gelukt om alle verdachten van het beruchte misdaadsyndicaat De Onderwereld in beeld te brengen! Op 14 oktober, van 14:00 tot 01:00 zal de politie middels een speciale operatie de hele bende trachten op te rollen en daar hebben we uw hulp hard bij nodig. Onder andere Noisecontrollers, B-Front en Max Enforcer zullen de Hardstyle tracks van weleer door de Maaspoorthallen laten galmen.

✖️ De Jongens van De Onderwereld ✖️
Noisecontrollers – B-Front – TNT aka Technoboy ‘N’ Tuneboy – Max Enforcer – Bioweapon LIVE – Tatanka – Second Identity LIVE – The Pitcher – AVIO LIVE – Davide Sonar – Activator – Slim Shore – Low-E – Jones – Alter Egosz – Villain

Tickets
Tickets voor Vroeger Was Alles Beter op zaterdag 14 oktober 2017 kosten slechts 34,50 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via https://vwab.nl/tickets. Wacht niet te lang, want de tickets vliegen over de spreekwoordelijke toonbank.

Volg Vroeger Was Alles Beter
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de tweede editie van Vroeger Was Alles Beter via de officiële social media kanalen op Facebook en Instagram. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 14 oktober 2017, kan terecht op de officiële website; www.vwab.nl.

 

Reageren