Berend van Beers
Door Berend van Beers

Warface, een gevestigde naam in de Raw Hardstyle scene en Rebelion, een enorm groeiend talent hadden wel een hele aangename verrassing voor ons. Afgelopen maandag postten ze namelijk een foto van hunzelf in de studio, wat het daardoor al overduidelijk maakte; ze zijn samen bezig met een plaat!

Raymond en Gary a.k.a. Rebelion, wonende in Schotland, zijn al druk bezig in de studio. Hun allereerste album genaamd ‘Uprising’ schijnt eind dit jaar uit te komen, echter hebben ze al kleine snippertjes van de platen laten horen op hun Facebook pagina. Ze beloven fans de dikste en hardste sounds te bezorgen waar ze altijd zo gek op zijn.

Youri, ook wel het gezicht achter Warface, heeft zelf afgelopen jaar nog een album uitgebracht en recent een Remix E.P. Deze man heeft al voor jaren aan gehoorschade en geluidsoverlast gezorgd en vond het daarom tijd om dat naar een nog harder niveau te brengen. Zo ontstond de vonk tussen Warface en Rebelion die na uren in de studio een losgeslagen vlam werd. Wie weet staan ze binnenkort samen op het podium!

Reageren