Door

Zaterdag 24 januari laat een fenomeen de Heineken Music Hall trillen op zijn grondvesten. Q-dance presenteert met trots X-Qlusive Frontliner.

Bekijk de trailer hier:

De onovertroffen producer Frontliner heeft met jaren van onafgebroken toewijding zijn strepen verdiend in de hardstyle scene. Zijn kenmerkende sound – een onderscheidende combinatie van high-tech beats en euforische melodieën – geven hem met recht de bijnaam “The Melody Man”.

Frontliner:
“Het is moeilijk uit te leggen wat dit voor mij betekent zonder in clichés te vervallen. Het hebben van jouw eigen event, is de droom van iedere artiest. Ik voel me dan ook zeer vereerd dat Q-dance mij heeft gevraagd voor mijn eigen X-Qlusive. 

Ik wil deze avond met zowel de artiesten als het publiek vieren in de HMH, de kathedraal van Hardstyle. Ik neem een team van artiesten mee die muzikaal dicht bij mij staan. Het zal voor mij zeker weten een onvergetelijke nacht worden.”

De kaartverkoop start zaterdag 22 november om 13:00 via Q-dance.com. Meld je aan voor het Facebookevent en nodig je vrienden uit. Gebruik #XQFrontliner in al je social media updates.On saturday the 24th of January Frontliner will host a new edition of X-Qlusive.

Watch the trailer here:

The producer Frontliner has deserves his stripes after all years of dedication in the hardstyle scene.

Frontliner:
“It’s hard to explain what this means to me. To host your own event is a dream of every artist. I feel honoured that Q-Dance chose me for X-Qlusive.

I want to celebrate this evening with artists and the audience in the HMH, the cathedral of hardstyle. I’ll take a team of artists with me that are close musically. It will be a night we won’t forget.”

Ticketsale starts on saturday the 22nd of November at 13:00 on Q-dance.com.

Reageren