Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

XXlerator maakt na jaren een groots en spectaculair comeback met een nieuw evenement. Met een nostalgische line-up vol Hardstyle- en RAW Classics biedt het concept uit de voormalige (en legendarische) club Matrixx nu een podium voor de grootste helden op een nieuw terrein met enorme mogelijkheden.

LEES OOK: XXlerator presenteert classics-event op gloednieuw terrein

Liefhebbers uit de hardstyle hebben een speciaal plekje voor XXlerator: door vele hostings wereldwijd, roemruchte platen en de legendarische avonden in de Nijmeegse discotheek voordat dit helaas de deuren moest sluiten. Toch bleef het Matrixx-concept in het hart en na het grote nieuws van vorige week is nu de volledige line-up van deze veelgevraagde comeback uitgebracht – geheel in stijl zoals gewend bent.

Dit najaar zijn de bekendste classics te vinden in de grote tent. Bijvoorbeeld met het 10-jarig jubileum van ‘Accelerate’: één van de meest legendarische anthems ooit in hardstyle en daarom zullen Code Black & Atmozfears een speciale set hiervoor verzorgen. Bovendien is het duo van Bass Modulators speciaal voor deze gelegenheid terug bij elkaar om samen met Noisecontrollers een exclusieve NCBM-set op deze mainstage te doen.

XXlerator topt de line-up feestelijk af met een tweede area die compleet in het teken staat van Raw Classics. Namen als Titan, Alpha Twins, Deetox, Sub Sonik en The Geminizers wisten vanaf 2011 een grote indruk te maken in Club Matrixx en moesten daarom uiteraard bij deze grote terugkeer aanwezig zijn. Dit alles gebeurt op een nieuw terrein in Elst: een nieuw landschapspark dat ruimte biedt aan maar liefst 20.000 bezoekers. “Dit evenement vormt de kick-off voor wat XXlerator de komende tijd nog meer in petto heeft.”

XXlerator 2024 line-up

Area 1 – Mainstream Classics
Adaro & Digital Punk
Audiotricz
Code Black & Atmozfears “Accelerate Special”
Frequencerz
Frontliner
Jones ‘The Transition’
Josh & Wesz
Low Frequency b2b Consequent
NCBM (Noisecontrollers & Bass Modulators)
The Pitcher “This is my Sound”
Villain
Wasted Penguinz

Area 2 – Raw Classics
Alpha Twins
Deetox
Degos & Re-Done
Ghost Zero
Jason Payne pres Goldschool
Prefix & Density
Solutio
Sub Sonik
The Geminizers
Titan

Matrixx blaast XXlerator nieuw leven in vol klassiekers

XXlerator wordt gehouden op zaterdag 19 oktober 2024 op Evenemententerrein Park Lingezegen in Elst. De voorverkoop begint aanstaande donderdag 11 juli om 19:00 uur: je kunt je tot woensdagavond inschrijven om als eerste toegang te krijgen tot de kaartverkoop voor de tijdelijke prijs van €39,50.

Omslagfoto via XXlerator / Matrixx

Reageren