Bas van Herk
Door Bas van Herk

Aan het begin van vorige maand kwam de trailer voor de aankomende show van Radical Redemption online, genaamd The Road To Redemption. Vanzelfsprekend is dit feest gekoppeld aan een nieuw album. In de trailer worden er, naast de algemene informatie, al drie nieuwe tracks getoond. Om wat aan onze nieuwsgierigheid te doen hebben we na onderzoek een lijst opgesteld met mogelijke tracks die in het album zitten. Deze presenteren we graag aan jullie:

 

Zoals uit de lijst te zien valt, heeft Joey verschillende collabs gemaakt, waaronder met Warface, N-Vitral, D-Sturb en de euforische artiest KELTEK. Hierbij is er veel aandacht naar de track met D-Sturb. Dit talent heeft inmiddels zijn naam gevestigd in de raw scene met zijn slopende kicks en diverse kickrolls. Een echte kenner herkent dit dus als een geschikte kandidaat voor een samenwerking.

Ook is de collab met Moksi een interessante productie. Deze DJ groep heeft miljoenen views op hun hits en draait en produceert voornamelijk house en bass. Vandaar dat wij extreem benieuwd zijn naar de combinatie met Radicals rauwe en hardere stijlen.

Daarnaast staan er natuurlijk ook nog solo tracks op het album. Platen zoals ‘Just Like You’ en ‘America’ zal je als festival bezoeker gegarandeerd al gehoord hebben. Dankzij de groeiende wereldwijde belangstelling naar raw hardstyle muziek, treden artiesten zoals Radical Redemption steeds vaker op in het buitenland. Om zijn dankbaarheid te tonen heeft hij zelfs een speciaal nummer in zijn nieuwe album toegewijd aan het continent Amerika.

The Road To Redemption is inmiddels de derde show die Radical geeft. Op basis van voorgaande edities, oftewel The One Man Army en Militant Mayhem, kunnen wij zeggen dat dit feest een werkelijk spektakel wordt. De show zal plaatsvinden op 4 November in de Radical Dome, Breda. Bekijk onderstaande trailer om alvast een indruk te krijgen wat de show gaat brengen.

Bron Facebook foto: Facebook

Reageren