Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ja ja, dames en heren… De Defqon.1 Legends 2017 liveset komt eraan! Een half jaar na het festival is het nog steeds nagenieten geblazen met de show waarin het 15-jarig bestaan van Defqon op grootste wijze gevierd werd. En dat drie uur lang met het volledige beeld-, geluid- en feestmateriaal. These are the Defqon.1 Legends!

Op 23, 24 en 25 juni vond het grootste hardere stijlen evenement in de wereld plaats en zoals gebruikelijk werd de laatste dag van het festival gezamenlijk afgesloten op de RED. Dit jaar toverde organisatie Q-dance van alles uit de hoge hoed, door alle hardstyle legendes op het podium te zetten. Eerder verschenen er al verschillende video registraties van andere optredens van het festival online, maar vandaag op 24 december is de kers(t) op de taart dan eindelijk online gekomen. Vanaf vandaag kunnen we drie uur lang kijkplezier beleven met de Defqon.1 Legends 2017 liveset. Bekijk de volledige liveset hieronder.

De 3 uur durende liveset van Defqon.1 Legends 2017 komt eraan

Nagenieten geblazen met de Defqon.1 Legends 2017 liveset

“15 jaar years of hardstyle with all the legends in a full 3 hour experience.” Het is niet vaak voorgekomen dat een hardstyle set de wereld in wordt geslingerd met een heuse aankondiging. Voor de Defqon.1 Legends werd er uiteraard een uitzondering gemaakt en het resultaat is nu eindelijk hier. De grote pioniers uit de hardstyle kwamen voorbij op de zondag van het event en werden warm onthaald door de Weekend Warriors. Denk hierbij aan Headhunterz, Showtek, Noisecontrollers, Wildstylez en zo-veel-anderen.

Nog nooit hebben we zóveel DJ’s op één podium gezien onder de rook van een hoop vuurwerk, zoveel lasers waarbij je spontaan je freaky zonnebril wilt opzetten (mocht je nog een goedkope zonnebril zoeken: klik dan hier), LED foam sticks en confetti. Er gebeurde ontzettend veel tijdens The Closing Ceremony, dat het Hollands gezegde “Gelukkig hebben we de beelden nog” hier wel de spijker op zijn kop slaat.

De kerstman is er al vroeg bij dit jaar en nu kunnen we dus eindelijk de Defqon.1 Legends 2017 liveset bekijken. Deze staat in zijn volle glorie op het YouTube-kanaal van Q-dance. Voor meer informatie over de aankomende editie, ga je naar de officiële website van Defqon.

Reageren