Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Naast de aftermovies, eindshows en video’s van onder andere POWER HOUR, zijn de livesets van Defqon.1 altijd een mooi moment om naar uit te kijken. Met 60.000 bezoekers en een karrevracht aan stages, biedt Defqon dan ook niet normaal aantal opnames van de sets. De artiesten die er draaien nemen dan ook hun vetste platen mee of maken er zelfs speciaal nieuwe tracks voor. Daar gaan we gauw genoeg achterkomen, want de livesets zijn vanaf nu te beluisteren!

De drie uur durende Defqon.1 Legends 2017 liveset zal op zondag 24 december 2017 via het YouTube kanaal van Q-dance te zien zijn. We kunnen niet wachten!

Net als het aantal stages op Defqon, is het aantal muziekstijlen die daar voorbij komen erg divers. Neem nou bijvoorbeeld de hardstyle van Sound Rush en NCBM op de RED, de raw van Adaro en Bass Chaserz in de BLUE of het hardere werk van N-Vitral en Destructive Tendencies uit de BLACK. Het zijn er in totaal maar liefst 121 livesets, om precies te zijn. Genoeg uren aan luisterplezier dus. Check de sets gauw hieronder!

Gelukkig heeft Q-dance ook gedacht aan kijkplezier. Zo brachten ze eerder ook al de livesets van Frequencerz en Wildstylez uit in video vorm. Vergeet ook niet om het knotsgekke uurtje van POWER HOUR en de eindshows van zaterdag en zondag te bekijken, deze vind je allemaal op YouTube. Naar verwachting krijgen we ook nog de video van The Closing Cermony met de Defqon.1 Legends in video te zien, maar deze wordt voorlopig nog achter de hand gehouden. Met de release van de livesets en het andere beeldwerk hebben we in ieder geval genoeg materiaal om die wachttijd door te komen.

1. RED

2. BLUE (inclusief The Gathering)

3. BLACK

Het volledige overzicht met alle livesets kun je hier vinden.

Defqon.1 denkt aan uitbreiding

Defqon.1 werd gehouden van 23 tot en met 25 juni in Biddingshuizen. Eén heel weekend lang kwamen liefhebbers van over de hele wereld naar het plaatsje bij Walibi om te genieten van alles wat tussen hardstyle en terror zit. Onlangs kondigde de baas van Q nog aan dat er plannen zijn om uit te breiden met nog een extra dag. Hoe dat precies zit, lees je in dit artikel.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren