Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Traditiegetrouw trappen alle harder styles liefhebbers het festivalseizoen af tijdens REBiRTH Festival in Haaren, dit jaar op 12, 13 en 14 april. Ook deze editie belooft weer een fantastisch weekend te worden. “A thrilling three-day journey into the heart of harder styles!”

LEES OOK: Waarom je het ultieme REBiRTH weekend dit jaar niet wilt missen

Weet je nog niet zeker of je REBiRTH Festival wilt bezoeken? Deze argumenten zullen je zeker over de streep halen om de ultimate raver’s experience te ervaren.

1. Het eerste grote festival van het jaar, het is bijna zo ver!

REBiRTH is niet voor niets de kick off van het festivalseizoen. Het is het eerste grote festival van het jaar, wat betekent dat artiesten veel gloednieuwe muziek laten horen. Tijdens REBiRTH wordt de toon van de rest van het festivalseizoen gezet – iets wat je niet wilt missen als echte harder styles liefhebber.

2. Nog geen €50 euro per dag

Voor de kosten hoef je het niet te laten: voor minder dan €50 per dag krijg jij met een weekend + camping ticket de ultieme raver’s experience, inclusief exclusieve pre- en afterparties. Losse dagticket zijn te koop voor alle drie de dagen. Vrijdag kost €40, zaterdag €70 en zondag kost €52,50 excl. servicekosten.

3. 200+ artiesten verdeeld over drie dagen

REBiRTH trapt het festivalseizoen af met een gigantische line-up. Er draaien meer dan 200 artiesten op het festival, verdeeld over drie dagen. Vanaf de vrijdag van het evenement worden in totaal 18 area’s bestormd door de grootste namen in euforische hardstyle, classics, raw, hardcore, uptempo en nog veel meer genres. Kortom: alles wat een harder styles liefhebber nodig heeft.

4. Rebelion presents: The Final Dose

De mannen van Rebelion maken zich klaar voor het laatste gedeelte van hun Overdose-reeks, The Final Dose. Slechts twee van deze shows zijn in Nederland te zien en de eerste vindt dus plaats op REBiRTH Festival. Een unieke kans waar je bij moet zijn als raw liefhebber!

5. D-Sturb hosting op zondag

Na Rebelion in 2022 en Warface in 2023, is het dit jaar de eer aan D-Sturb om de hosting van de mainstage op zondag op zich te nemen. Op deze dag draait hij niet alleen een unieke legacy-set, maar hij brengt ook voor het eerst zijn gloednieuwe album ‘Though My Veins’ ter gehore.

Verder draait D-Sturb b2b sets met Vertile en met Rebelion, en kan je sets van Act of Rage vs. Rejecta, Cryex vs. E-Force en Sefa verwachten. Kortom: de zondag van REBiRTH wil je niet missen.

6. REBELLiON + RESiST open op zondag

Goed nieuws voor raw liefhebbers: de immens populaire raw stage, REBELLiON, is dit jaar ook op zondag open. “We zijn de tel kwijt hoeveel bezoekers ons jaarlijks vragen of we op zondag de REBELLiON-stage kunnen openen”, deelde de organisatie destijds op Instagram. Mede hierom zullen de beste raw artiesten, zoals Adjuzt, Dual Damage, Aversion, Bloodlust, Malice en Riot Shift, dit jaar ook op zondag de kans krijgen om te schitteren en de tent volledig af te breken.

Daarnaast kan je op zondag ook terecht bij de RESiST stage, een bekende onder liefhebbers van uptempo. Kan het BPM voor jou niet snel genoeg gaan? Bezoek dan zeker de sets van Cryogenic, Dimitri K, Spitnoise en Rosbeek op deze outdoor stage.

7. De premiere van veel unieke livesets

De start van het festivalseizoen betekent ook de aftrap van vele unieke livesets. Zo zie je onder andere de première van live-acts van Imperatorz, Sound Rush, Gunz For Hire, Malice en Scarra voor het eerst op REBiRTH.

8. Exclusieve pre- en afterparties op de camping

Naast het volledige programma op het festivalterrein, biedt een verblijf op de camping een uitgebreid programma met de beste artiesten van het moment. Rooler opent op zaterdag de camping met een speciale ‘Straight Outta Past’ show die je niet mag missen. Geniet daarnaast van verschillende pre- en afterparties met artiesten zoals Spitnoise, The Purge, Aversion, Imperatorz, Jones, Jay Reeve, Scarra, Satirized en meer.

“Get ready for a HARDSTYLE journey like you’ve never experienced before!”

Ben jij aanwezig tijdens de start van het festivalseizoen op 12, 13 en 14 april? Haal snel je tickets via de officiële website voordat het te laat is – de reguliere tickets zijn op dit moment al voor meer dan 95% uitverkocht!

Afbeeldingen via Facebook pagina REBiRTH

Reageren