Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De organisatie van Foolish heeft een aantal ‘simpele’ voorwaarden opgesteld waar bezoekers zich aan moeten houden gedurende de avond.

 1. Je mag alleen binnen bij de Brabanthallen als je volledig klaar bent om uit je dak te gaan
  Je meest feestelijke outfit uit de kast getrokken? Of zie jij er sowieso al uit alsof je weet hoe je moet beesten? De Brabanthallen staat op 31 december volledig in het teken van gekkigheid, dus we accepteren niemand die bang is om zichzelf helemaal te laten gaan. “It’s going to get LIT!”
  ..
 2. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige consequenties door overmatig drankgebruik
  De organisatie van Foolish kan niet aansprakelijk worden gehouden, maar stiekem wel een beetje de schuld worden gegeven, van overmatig drankgebruik. De organisatie is van plan om jou de nacht van je leven te bezorgen. Zorg er dus voor dat je er de volgende dag nog wel iets van kunt herinneren.
  ..
 3. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, begint jouw 2018 op de best mogelijke manier
  Onze beveiliging is geïnstrueerd om uitsluitend bezoekers binnen te laten die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Moet je eerst nog even het verdriet verwerken van je konijn dat 2 jaar eerder was overleden, dan heeft de organisatie daar alle begrip voor. Je had hem dan ook zo nu en dan wat eten moeten geven natuurlijk. Haal even rustig adem en geef je daarna volledig over aan de geweldige sfeer om zo op de best mogelijke manier het nieuwe jaar in te knallen.
  ..
 4. Prikkelende drankjes (champagne, prosecco etc) zullen rijkelijk vloeien deze avond. Je gaat dus ook akkoord met een aanslag op je lever
  Er wordt een hoop aangeboden bij de merchandise stand, maar levers behoren daar helaas niet tot. Zorg dus dat de jouwe goed getraind is, om al het lekkers dat op de avond voorbij zal komen te kunnen doorstaan.
  ..
 5. Tussen 22:00 en 07:00 zijn uitsluitend extreme vormen van feestvieren toegestaan
  Mocht het je nog niet duidelijk zijn, Foolish New Years Eve is alleen voor echte feestbeesten! Laat je ouders en grootmoeder lekker thuis op de bank en kom in je beste party-mood naar de Brabanthallen!
  ..
 6. De organisatie staat geen zeurende mensen toe die niet tegen snelle en harde muziek kunnen. Als je zo iemand ziet, geef ze dan een drankje en een schouderklopje om ze op te vrolijken
  Zie je iemand langer dan 10 seconden stilstaan? Heeft de persoon in kwestie ook nog eens geen drankje in zijn handen? Dan moet er wel iets aan de hand zijn! Raak niet in paniek, haal rustig adem, loop naar de bar en haal een biertje voor deze persoon. Doe vervolgens een dansje met hem/haar voor de sfeer en jouw eerste goede daad van het jaar is weer in the pocket.

 

Heb jij het idee dat je aan al deze voorwaarden voldoet? Dan nodigt Foolish je uit om volledig te beesten op 31 december in de Brabanthallen. Kijk voor tickets op b2s.nl/foolishnye

Reageren