Hard News
Door Hard News

Lekker hardstyle luisteren tijdens het werk, het maken van je huiswerk of aan het strand? Er zijn verschillende hardstyle radio stations die je via je mobiel of laptop kunt beluisteren. Zo kun je waar je ook bent je favoriete tracks voorbij horen komen! We hebben ze voor je op een rij gezet:

SLAM!HARDSTYLE

Dit is het hardstyle radio station van SLAM!FM. De playlist wordt regelmatig geupdatet met nieuwe tracks, maar het is ook mogelijk om een track te tippen. Daarnaast kun je via deze website regelmatig SLAM!HARDSTYLE CD’s winnen! Dit radio station is ook via de SLAM!FM app beluisteren.
Link: www.slamhardstyle.nl

Real Hardstyle Radio

Verrassende tracks horen maar toch ook je eigen tracks aanvragen? Dat is mogelijk bij Real Hardstyle Radio. Elke dag wordt gestart met een warming up en daarna kun je van 10:00 tot 17:00 je eigen favoriete tracks aanvragen. Deze komen vervolgens binnen de kortste keren voorbij! De avond wordt gevuld met shows en livesets die je kunt downloaden en terug kunt luisteren.
Link: www.rhr.fm

Q-Dance Radio

Wat is nog meer hardstyle dan Q-Dance? Via dit hardstyle radio station hoor je naast een playlist natuurlijk elke maandagavond het bekende The Magic Show. Andere bekende shows en podcasts op Q-Dance radio zijn NEXT (maandag), We Are The Nightbreed (eerste donderdag van de maand), Global Dedication (elke derde vrijdag van de maand), Qult (elke eerste en derde vrijdag van de maand) en Unleashed (elke tweede zondag van de maand). De maand wordt vertrouwelijk afgesloten met de top 40 op de laatste vrijdag van de maand.
Link: www.radio.q-dance.nl

RevulsionFM

Dit hardstyle radio station is begin 2013 gestart en is vooral bekend geworden door de hardstyle top 2000 die ze sinds 2013 aan het einde van elk jaar uitzenden. Gedurende een week kun je alle 2000 door het publiek gekozen tracks via een livestream luisteren. Daarnaast komen er verschillende labels langs om een exclusieve set te draaien. De rest van het jaar kun je enkel luisteren naar tracks die geselecteerd zijn door RevulsionFM.
Link: www.revulsionfm.com

Weet jij nog meer hardstyle radio stations? Let us know!

Reacties

 • Radio Luisteren 14 juli 2023 - 10:48

  Beste eigenaar van Hardnews.nl,

  Wat een geweldige bron heb je hier samengesteld met alle hardstyle radiozenders op een rij! Het is zo handig om alles op één plek te hebben en te kunnen genieten van de beste hardstyle muziek. Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie!

  Met vriendelijke groet,
  Mabel Chavez https://radiofmluisteren.nl/

  Quote

Reageren