Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Elk jaar trekt Defqon.1 weer tienduizenden hardstyle- en hardcore-liefhebbers naar Biddinghuizen. Q-dance heeft net bekendgemaakt dat ze talentvolle DJ’s zoeken die de line-up van dit festival willen versterken en hierdoor heb jij de kans om voor deze mensen op te treden.

LEES OOK: Dit is de volledige Defqon.1 2019 line-up

“Defqon.1’s gates to The Road to Glory have opened”, is wat de organisatie van het festival zojuist heeft aangekondigd. Dit betekent dat de DJ contest van het evenement is begonnen en dat je een eigen mix naar Q-dance kan sturen. Over een paar weken komen er een aantal talenten die dit hebben gedaan in de LIVE finale op Q-dance Radio en zij gaan daar uitmaken wie er op de PURPLE stage van het grootste hardere stijlen festival ter wereld mag draaien.

Zo doe je mee met de DJ contest van Defqon.1

 • Maak een 30 minuten durende video maken waarin je een liveset draait en jezelf voorstelt.
 • In de set moet minimaal één track van jezelf voorkomen en een nummer die bij jouw favoriete Defqon.1 stage past.
 • Plaats de video verborgen op YouTube en stuur de link, samen met een MP3 bestand van jouw eigen track(s) tot en met 26 mei naar contest@q-dance.com.

Je wordt niet alleen op je DJ skills beoordeeld, want het is ook belangrijk dat je een echte entertainer bent en dat kun je dus in de video laten zien. De DJ contest is voor elk genre binnen de hardere stijlen, dus het maakt niet uit of je nou hardstyle, raw of hardcore draait.

Een plek op de PURPLE is nog niet alles, want de winnaar krijgt nog meer prijzen van Q-dance:

 • Die DJ mag namelijk ook live draaien bij Q-dance Radio op Wasted Lands, de camping van Defqon.1.
 • Als echte artiest moet je natuurlijk ook op het festival verblijven en daarom krijg je twee weekendtickets met een kampeerplek.
 • En zelfs daar stopt het niet, want als winnaar duik je ook nog eens een dag de studio in met KELTEK, die dit jaar medeverantwoordelijk is voor het anthem.

Q-dance zoekt talentvolle DJ’s die op Defqon.1 willen draaien

Sta jij binnenkort jouw plaatjes te draaien in Biddinghuizen op het grootste hardere stijlen festival ter wereld? Ga voor meer informatie over deze wedstrijd naar de Facebook-pagina van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reacties

 • Marco 14 mei 2019 - 12:52

  Wat is de deadline voor deze contest?

  Quote

Reageren