Michael Diks
Door Michael Diks

Under the Australian sun, we release the energy of Defqon.1!” Zodra de hoorn geblazen wordt verzamelen duizenden strijders zich in de uitlopers van de Blue Mountains om koers te zetten naar Sydney’s International Regatta Centre in Penrith. In deze eindstrijd telt alleen het hoofddoel: Defeat never, VICTORY FOREVER! Het illustere Defqon.1 Festival keert wederom terug om Australië het beste voor te schotelen van wat de hardere stijlen te bieden hebben. Vandaag heeft Q-Dance de officiële anthem trailer voor Defqon.1 Festival Australia online geplaatst.

Sydney International Regatta Centre

Sinds 2009 vindt Defqon.1 plaats op het legendarische Sydney Regatta Centre. Gesitueerd op een eiland, omgeven door het prachtige decor van de Blue Mountains en de meren waar ooit de Olympische roeiwedstrijden werden gehouden. Waar eens de roeiers en kanoërs streden voor eeuwige glorie tijdens de Olympische Spelen van 2000 keren nu duizenden strijders terug met een vergelijkbaar doel: Strijden voor eer en het veiligstelling van de eindoverwinning om zich te kronen tot waardige Defqon.1 warrior. Met meerdere area’s die in het teken staan van het volledige muzikale spectrum wat de hardere stijlen te bieden heeft zijn er genoeg plekken waar de warriors hun veldslag kunnen uitvoeren.

defqon.1 festival australia defqon.1 defqon australia australie q-dance q regatta 2017 victory forever

Trailer

Dompel jezelf onder in de wereld van Defqon.1. Laad jezelf op voor de strijd met slechts een doel in gedachten en stel de eindoverwinning veilig. Maak je klaar voor de confrontatie en bereid je voor om geschiedenis te schrijven met de officiële anthem van Defqon.1 Festival Australia 2017. Bekijk de volledige anthem trailer hier:

Defqon.1 Festival Australia Tickets

De kaartverkoop voor Defqon.1 Australia start op 1 juni. Je kunt jezelf ook registreren via een website voor de exclusieve ‘Holographic Tickets’-sale. Registratie hiervoor sluit op 8 mei.

• Registreren voor de Holographic Ticket sale doe je hier: http://defqon1.com.au/register/
• Reguliere tickets zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar om 12:00 AEST via http://defqon1.com.au/

Event

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maak jezelf klaar voor de strijd. Check het officiële Defqon.1 Australia evenement op Facebook.

Beleef het gevoel van Defqon.1 Festival Australia en check de aftermovie van de editie van vorig jaar hier.

Reageren