Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog een paar namen te gaan, is vandaag de volgende act alweer aan de beurt voor de line-up van Qlimax The Source. Het chapter ‘The Light of Darkness’ is toegewezen aan B-Front, iets wat bij de fans ongetwijfeld tot de verbeelding zal spreken.

LEES OOK: Headhunterz & JDX bundelen muzikale krachten in Qlimax The Source

B-Front en Qlimax lijken wel een gouden combinatie. Zeg je bijvoorbeeld ‘Mysterias’, dan zal je waarschijnlijk denken aan zijn legendarische opening op het evenement in 2012 of de ijzersterke set in 2016. Het zorgde er onder andere voor dat het vorig jaar eindelijk de beurt was aan B-Front om het anthem van het grootste indoor harder styles-event ter wereld maken, genaamd ‘Symphony of Shadows’.

Tijdens The Source op zaterdag 28 november zal B-Front dan ook een speciale Qlimax-track gaan showcasen, waarvan je al een klein stukje in de onderstaande teaser kunt horen. Met ‘The Light of Darkness’ is inmiddels het vierde chapter uit de online experience van Q-dance vergeven. Heb jij de overige hints uit de foto’s op de socials van Qlimax al kunnen raden?

Qlimax The Source line-up
(tot nu toe)

B-Front
Headhunterz & JDX

Phuture Noize
Sub Zero Project
The Qreator

‘The Light of Darkness’ lijkt perfect op B-Front aan te sluiten voor Qlimax The Source

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief een exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.


Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

 

Reageren