Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De line-up voor Qlimax The Source begint steeds meer vorm te krijgen en vandaag zijn twee hardstyle legendes uit de hoge hoed getoverd. Headhunterz en JDX zullen samen het chapter ‘Transcendence’ verzorgen, waarbij zo te zien de piano een grote rol zal spelen.

LEES OOK: Phuture Noize komt met ‘A New World’ tijdens Qlimax The Source

Gezamenlijk hebben Headhunterz en JDX een groot aandeel in de beste hardstyle tracks die ooit gemaakt zijn: samen claimen ze bijna de helft van de tien bovenste posities uit de Q-dance Top 100 aller tijden. Bovendien zijn de twee producers steeds vaker met z’n tweeën achter de piano te vinden en het resultaat van deze sessies kunnen we aan het einde van deze maand eindelijk horen.

Qlimax heeft zojuist onthuld dat Headhunterz en JDX samen verantwoordelijk zijn voor het derde chapter uit The Source, genaamd ‘Transcendence’. Dit betekent dus niet alleen een gloednieuwe track, maar ook een hele dikke show die je op zaterdag 28 november kunt bekijken tijdens de audiovisuele journey. De komende dagen wordt het behoorlijke rijtje aan artiesten nog verder aangevuld, maar het belooft al veel goeds.

Qlimax The Source line-up
(tot nu toe)

Headhunterz & JDX
Phuture Noize
Sub Zero Project
The Qreator

Headhunterz & JDX collab tijdens Qlimax The Source: ‘Transcendence’

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief een exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren