Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Qlimax de tweede artiest onthuld die onderdeel uitmaakt van The Source, de audiovisuele journey die op de laatste zaterdag van november plaats zal vinden. Phuture Noize zal namelijk verantwoordelijk zijn voor het chapter ‘A New World’.

LEES OOK: Sub Zero Project eerste onthulde naam voor Qlimax The Source

Vele hardstyle-liefhebbers zullen zijn set tijdens Qlimax 2017 en 2018 nog ongetwijfeld goed kunnen herinneren. Phuture Noize strooide de afgelopen jaren met indrukwekkende albums, waaronder zijn laatste productie Silver Bullet van afgelopen zomer. En hier komt weer gloednieuwe muziek bij!

Zoals bekend zijn de artiesten tijdens Qlimax The Source verantwoordelijk voor hun eigen chapter. Organisatie Q-dance heeft ‘A New World’ toegewezen aan Phuture Noize en hiervoor heeft de DJ dan ook een nieuwe track geproduceerd. Deze zal je voor het eerst te horen krijgen tijdens de audiovisual journey van Qlimax op zaterdag 28 november.

Qlimax The Source line-up
(tot nu toe)

Phuture Noize
Sub Zero Project
The Qreator

Phuture Noize verantwoordelijk voor ‘A New World’ tijdens Qlimax The Source

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief met de exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.

 

View this post on Instagram

 

His sounds will take you on a trip. Explore A New World together with Phuture Noize at Qlimax The Source. #qlimax

A post shared by Qlimax (@qlimax) on

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren