Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Qlimax de eerste naam uit de line-up onthuld voor de audiovisual journey The Source. Na verschillende teasers worden nu eindelijk de artiesten bekendgemaakt die aan het einde van deze maand zullen draaien en hierbij is Sub Zero Project de eerste uit het imposante rijtje.

LEES OOK: Qlimax komt met audiovisual journey: ‘The Source’

De afgelopen weken hebben de fans al proberen te raden wie er onderdeel zijn van The Source, een next level audiovisual journey waarbij Qlimax alles uit de kast zal trekken. Onder de bewuste foto werd al vaker de namen van Atmozfears en Devin Wild genoemd, maar dit blijkt nu niemand minder dan Nigel van Sub Zero Project te zijn.

Bovendien heeft elke artiest een track voor zijn chapter geproduceerd. Dit betekent dat Sub Zero Project (makers van het Qlimax 2018 anthem) het chapter ‘Enter The Realm’ op zich zal nemen, die tijdens de stream voor het eerst gedraaid zal worden. De komende dagen zal Q-dance nog meer namen aan het rijtje voor The Source toevoegen, naast The Qreator en dus Sub Zero Project.

Qlimax onthult chapter ‘Enter The Realm’ voor The Source: met Sub Zero Project

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief met de exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.


Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren