Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft organisatie Bass Events een gloednieuw evenement in het leven geroepen: Rave-O-Lution. Hierdoor kun jij de jaarwisseling keihard vieren in de bekende Lotto Arena, met grote namen als Adaro, Sub Zero Project en Warface: Forgotten Future.

LEES OOK: Reverze haalt opnieuw de grootste namen in huis: “Time Will Tell”

Bass Events voegt met Rave-O-Lution een nieuwe naam toe aan de behoorlijke reputatie van evenementen tijdens Oud & Nieuw. In 2014 hield de grootste Belgische hardere stijlen organisatie (bekend van Reverze en The Qontinent) voor het laatst een NYE-event met Coone & The Gang, maar na 7 jaar is er eindelijk weer een feest waarbij je het jaar kunt afsluiten vol hardstyle en hardcore.

Rave-O-Lution heeft hiervoor de grootste namen uitgenodigd om in Antwerpen het nieuwe jaar in te luiden van 21:00u tot 06:00u. Zo’n beetje alle genres van de hardere stijlen zullen voorbijkomen, inclusief een special van het gloednieuwe album van Warface. Check de volledige line-up hieronder!

Rave-O-Lution 2021 line-up

Adaro
B-Front
Coone
Da Tweekaz
Deadly Guns
GPF LIVE
Hard Driver
Outsiders
Pat B
Phuture Noize
Primeshock
Sub Zero Project
Warface: Forgotten Future
hosted by MC Chucky

Vier het nieuwe jaar vol hardere stijlen tijdens Rave-O-Lution: kaarten vanaf morgen verkrijgbaar

Rave-O-Lution vindt plaats op vrijdag 31 december 2021 in de Lotto Arena in Antwerpen. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement. Mocht het evenement overigens niet door kunnen gaan vanwege bepaalde maatregelen, dan krijgen bezoekers hun geld uiteraard teruggestort.

rave-o-lution nye line-up 2021 bass events

Omslagfoto via website Bass Events

Reageren