Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Reverze staat in de startblokken om de twintigste verjaardag van het evenement te vieren en heeft zojuist de langverwachte line-up van 2024 bekendgemaakt. Organisator Bass Events had al eerder aangegeven volgend jaar niet één, maar twee volle dagen Reverze te organiseren. Dat zorgt ervoor dat er een indrukwekkend aantal artiesten op de line-up staan: 64 om precies te zijn.

LEES OOK: Sub Zero Project overtreft zichzelf met Psychodelic tijdens Reverze

Al jarenlang staat Reverze bekend als het vooraanstaande indoor evenement voor hardere stijlen in België. Het evenement heeft in de afgelopen 20 jaar dan ook een ijzersterke reputatie opgebouwd met doordachte thema’s, indrukwekkende shows en een overvloed aan nieuwe muziek. De line-up speelt hierbij een cruciale rol: jaarlijks zijn de grootste acts van het moment te vinden op de twee immense podia.

Wie draaien er op Reverze 2024?

Met nog een paar maanden te gaan, krijgen we nu eindelijk een blik op de langverwachte Reverze 2024 line-up. Het valt direct op dat er heel wat gloednieuwe live-acts te bewonderen zijn, waaronder “Untamed” van Ran-D, “Xtreme Xtasy” van Thyron, “Dreamscape” van Adjuzt en The Purge en Warface met “R.I.P. Rave From The Grave”. Daarnaast hebben Sub Zero Project, Rebelion en Deadly Guns elk nog iets speciaals in petto.

Daarnaast zijn er een aantal verrassende B2B’s te bewonderen zoals Act of Rage vs Aversion, B-Front & Phuture Noize met “The Enlightenment” en D-Sturb & Vertile met “Best of Both” en Fraw vs. Anderex. Ook Audiotricz met Ecstatic pakken uit met hun “Progressive Hardstyle” sound. Om het 20 jarig bestaan van Reverze te eren, wordt op beide avonden een extra dikke Reverze Flashback set gebracht door Dark-E, Pat B, Ruthless, Lethal MG, Furax, Q-IC en DJ Ghost. Geen classic zal gespaard blijven!

Tegenover de legends die de classics brengen, staan ook de nieuwe helden die hun debuut maken op Reverze: Mutilator LIVE, Firelite, Barber, Boray, Dual Damage en Imperatorz met zijn “Impakt” live-act. Kortom: deze 20ste editie van Reverze is er nu al één voor in de boeken. Check hieronder de line-up per dag, op alfabetische volgorde.

Reverze 2024 line-up


Friday: Sportpaleis

Act of Rage vs Aversion
Adrenalize
Angerfist LIVE
Audiotricz & Ecstatic: Progressive Hardstyle
Brennan Heart
Coone
D-Sturb vs Vertile: Best Of Both
Lowriderz
Partyraiser vs Spitnoise
Ran-D: Untamed LIVE
Reverze Flashback: Origins Special by DJ Ghost, Furax & Q-ic
Rooler
Sound Rush
Sub Zero Project
Warface: R.I.P. Rave From The Grave LIVE
Hosted by Villain

Saturday: Sportpaleis
Da Tweekaz
Dr. Peacock
Dreamscape by The Purge & Adjuzt
Firelite

Hard Driver
JNXD x Tellem: Lose Your Sh#t
Mandy
Mark With a K vs MC Chucky LIVE
Mutilator LIVE
Phuture Noize vs B-Front: The Enlightenment
Primeshock
Rebelion
Reverze Flashback: 20 Years Reverze Special by Pat B, Dark-E, Ruthless & Lethal MG
Sefa
Sickmode
Sub Zero Project LIVE
Hosted by Villain

Saturday: Lotto Arena
Barber
Bloodlust: The Assassination LIVE
Boray
Cryex: Band Of Colors LIVE
Deadly Guns LIVE
Devin Wild
Dimitri K
Dual Damage
E-Force: Dark Reality
Fraw vs Anderex
Imperatorz: Impakt LIVE
Inpulsa
Jay Reeve: Reevolution LIVE
Psyko Punkz
Serzo
Thyron: Xtreme Xtasy LIVE
Hosted by MC DL & MC Livid

Reverze 2024 line-up

“Celebrate a milestone in the Belgian history of harder styles…”

Reverze – The 20th Anniversary Weekender wordt gehouden op vrijdag 1 maart 2024 in het Sportpaleis en op zaterdag 2 maart 2024 in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. Toegangskaarten zijn nu beschikbaar via de officiële website. Je kunt dit jaar terecht voor losse tickets voor de vrijdag en zaterdag, maar ook een combiticket voor beide dagen behoort tot de opties. Wees er snel bij, want Reverze is elk jaar uitverkocht.

Reverze 2024

Omslagfoto via website Reverze