Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft organisatie Bass Events de volledige Reverze 2022 line-up bekendgemaakt. Op 12 maart van het aankomende jaar treden opnieuw de grootste namen op tijdens hét indoor harder styles evenement van België en de tickets gaan zelfs harder dan ooit: 75% van de beschikbare kaarten zijn al verkocht.

LEES OOK: Reverze pakt meteen door na legendarische avond met nieuwe editie

Veel fans zijn nog steeds niet uitgepraat over de afgelopen editie, maar ook de Reverze 2022 line-up staat – zoals we van het evenement gewend zijn – weer bol van de beste acts binnen de hardstyle en hardcore. Met meer dan 40 artiesten, 20.000 bezoekers en twee gigantische stages weet Reverze maar al te goed wat de klok slaat en is het klaar voor de aankomende editie: ‘Time Will Tell‘.

Ook deze keer kunnen de bezoekers een bijzondere show en line-up verwachten. Zo is het exclusieve The Elite LIVE (Coone, Da Tweekaz & Hard Driver) pas voor de tweede voor groot publiek te zien tijdens Reverze, keert Radical Redemption LIVE terug (na meerdere beruchte livesets in de afgelopen jaren) en presenteert Sub Zero Project hun Renaissance of Rave LIVE. Check de volledige line-up hieronder.

Reverze 2022 line-up – Time Will Tell

Act Of Rage LIVE
Adrenalize
Atmozfears
Bassbrain
Bloodlust
Brennan Heart
Devin Wild: The Innergame LIVE
Digital Punk
DRS
E-Force
Ecstatic
Gunz For Hire
JNXD
KELTEK
Killshot: Beastmode LIVE
MANDY
MC Chucky
MC DL
Psyko Punkz
Radical Redemption LIVE
Rebelion
Refuzion
Reverze Flashback XL (Mark With a K, Ruthless, Dark-E, Pat B, Lethal MG)
Riot Shift presents Dystopia LIVE
Sefa
Sickmode
Spitnoise
Sub Sonik
Sub Zero Project: Renaissance of Rave LIVE
The Elite LIVE (Coone, Da Tweekaz & Hard Driver)
TNT
Vertile
Villain
Zatox: Unstoppable LIVE

De tijd tikt: Reverze-tickets al bijna uitverkocht

Reverze – Time Will Tell zal plaatsvinden op zaterdag 12 maart 2022 in het Sportpaleis & de Lotto Arena in Antwerpen. De kaartverkoop is deze keer al vroeg van start gegaan: hierdoor zijn al 75% van de reguliere kaarten verkocht en zijn alle VIP-tickets zelfs al uitverkocht. Wees dus op tijd en ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren