Hard News
Door Hard News

Weekend Warriors! De startdatum van de kaartverkoop is bekend. Zet het in je agenda en breng je medestrijders op de hoogte.

Defqon.1 kaartverkoop: 26 Maart 2016 om 13:00

Defqon.1 kaartverkoop
Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar voor Defqon.1 Weekend Festival:
– Weekend Ticket, waarmee jij toegang hebt tot de drie festivaldagen en een plek hebt op de camping. Let op: dit is exclusief accommodatie. Bekijk hiervoor de Travel Packages.
– Saturday Ticket, waarmee je toegang hebt tot het festival dagprogramma op zaterdag van 11:00 tot 23:00.

Het Defqon.1 Weekend wordt elk jaar groter. Wil jij de echte Defqon.1 madness optimaal beleven? Ga dan drie dagen helemaal los in de ultieme wereld van de hardere stijlen. Weekend Warriors: be prepared.

defqon.1-2016
Defqon.1 verkoop Travel Packages & Friends Camp: 3 maart 2016

Defqon.1 Travel Packages
Op 3 maart gaan de Defqon.1 Travel Packages in de verkoop. Let op: alle Travel Packages bevatten een Weekend Ticket en accommodatie, zoals een tipi of hotel. Stay tuned voor meer info.

Defqon.1 Friends Camp

Bezoek je Defqon.1 met een grote groep? Vanaf 20 personen kan je voor je hele vriendengroep een plek reserveren op de Friends Camp area van de camping. Tickets voor deze area waren vorig jaar binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je op tijd een plek hebt bemachtigd.

Defqon.1 Weekend Festival
Van vrijdag 24 tot zondag 26 juni komen de die hards onder de hardere dance stromingen samen op Evenemententerrein Biddinghuizen voor Defqon.1 Weekend Festival. Met meer dan 200 DJ’s binnen de hardere stijlen, epische stages, en shows zoals the Gathering, POWER HOUR & Endshow is Defqon.1 met recht het ‘Mecca van de Hardere Stijlen’.

Reageren