Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REBiRTH Festival viert een grote mijlpaal en kijkt vol verwachting uit naar de 15e jubileumeditie. Met de officiële aftrap nog vers in het geheugen deelt het hardere stijlen festival zelfs de eerste cadeautjes uit: jij kunt namelijk de allereerste tickets voor 2025 scoren met hoge kortingen. “We can’t wait to see you back next year, at our 15th anniversary edition!”

LEES OOK: REBELLiON maakt zich klaar voor het grootste RAW outdoor festival van de zomer

Met opnieuw een succesvolle editie achter de rug spreekt REBiRTH Festival van een uitstekende aftrap van het festivalseizoen voor alles wat met hardstyle en hardcore te maken heeft. Onder genot van de eerste zonnestralen, biertjes en kicks in de Haarense festivalweide raken bezoekers niet uitgepraat over de vele upgrades tijdens het weekend van Discover The Mayhem. We kunnen wel stellen dat REBiRTH de lat hoog heeft gelegd voor de zomer.

REBiRTH borduurt hiermee verder op de ijzersterke reputatie als kick-off van het seizoen en heeft groot nieuws: volgend jaar viert het namelijk alweer de 15e editie. Daarom biedt het festival 1 week lang de tickets aan voor gereduceerde prijzen: in sommige gevallen zelfs met €20 korting! “No more worrying about ticket updates, price increases, and friends forgetting to buy tickets. Grab them tomorrow and get ready for the ultimate start to the festival season in 2025!”

REBiRTH Festival kijkt uit naar speciale 15e editie: scoor nu je tickets met tot wel €20 korting

REBiRTH Festival wordt gehouden op vrijdag 11, zaterdag 12 & zondag 13 april 2025 in het vertrouwde Haaren. Ga naar de officiële website van het festival voor meer informatie: wees er vóór 1 mei bij om je kaarten te scoren en van de kortingen te profiteren. “For one week, we are reducing all our ticket prices to an extremely low level.”

rebirth 2025

Beeldmateriaal via REBiRTH Festival

Reageren