Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

REBiRTH Festival is uitstekend bezig om het festival te verbeteren en maakt de afgelopen dagen de ene na de andere upgrade bekend. Deze week heeft de organisatie bekendgemaakt dat de populaire REBELLiON stage ook op zondag open is. Voor de liefhebbers van raw hardstyle is dit geweldig nieuws, want zij kunnen nu van vrijdag tot zondag volop genieten van hun favoriete artiesten en tracks.

LEES OOK: REBiRTH opent festivalseizoen met compleet nieuw thema: “Discover The Mayhem” 

Na het overweldigende succes van de vorige editie (met 180+ artiesten verdeeld over maar liefst 18 podia), kijkt REBiRTH Festival vol verwachting naar de toekomst. Zoals je gewend bent van de organisatie, gaan ze opnieuw groots uitpakken met een splinternieuw avontuur. Daar horen een aantal upgrades bij, waaronder dus het openen van de REBELLiON stage op zondag. 

“We zijn de tel kwijt hoeveel bezoekers ons jaarlijks vragen of we op zondag de REBELLiON-stage kunnen openen”, deelt de organisatie van REBiRTH op Instagram. Dat heeft ze doen besluiten deze stage, waar de beste raw artiesten van het moment een plekje op het podium krijgen, volgend jaar ook op zondag te openen. 

Meer upgrades voor REBiRTH Festival

Dit is overigens niet de enige upgrade die REBiRTH de afgelopen tijd bekend heeft gemaakt. Hieronder vind je een overzicht van alle andere upgrades:

Vrijdag upgrades

  • De pre-party mainstage opent om 14:00, wat van vrijdag een completere festivaldag maakt.
  • Voor opkomend talent is op vrijdag de Road to REBiRTH stage toegevoegd. Dat betekent ook dat de DJ contest volgend jaar terugkomt. 
  • In totaal zijn er op vrijdag vier stages open: de pre-party mainstage, de REVENGE x RESiST, de REBORN RAW stage en de Road To REBiRTH stage.

Zaterdag upgrades

  • De mainstage krijgt dit jaar een flinke upgrade om genoeg ruimte voor alle bezoekers te bieden. 
  • Goed nieuws voor alle uptempo maniacs: ook de RESiST Uptempo area wordt groter.
  • Na een succesvolle editie vorig jaar, keert ook volgend jaar de Kick Off Show terug. “Maak je klaar voor nog meer sterrenkijken, oogverblindende lichten om je heen en misschien hebben we nog meer verrassingen…

Zondag upgrades

  • Naast de REBELLiON stage, wordt op zondag ook de RESiST Uptempo stage toegevoegd. Dat betekent nog meer BPM op de zondag!
  • Vorig jaar was Warface de host van de mainstage op zondag. Ook in 2024 kunnen we weer een nieuwe host verwachten. REBiRTH: “We zijn waanzinnig trots op deze nieuwe hosting en we kunnen niet wachten om deze aan de wereld te onthullen. Meer informatie volgt binnenkort!”

Camping upgrades

  • De legendarische pre- en afterparties op de Residence Campsite worden groter, gaan langer duren en er worden meer artiesten dan vorig jaar toegevoegd aan de line-up. 
  • Speciaal voor alle kampeerders komt er een exclusieve openingsshow op de zaterdag. Wat dit precies inhoudt, wil de organisatie nog niet verklappen, maar het belooft spectaculair te worden.

“Let’s kick off the festival season together!”

REBiRTH festival 2024 vindt plaats op 12 t/m 14 april 2024 in Haaren. Kan jij na het lezen van deze upgrades niet wachten om bij de aftrap van het festivalseizoen van 2024 te zijn? Je ontvangt nu tijdelijk tot €10 korting bij het kopen van je tickets via de officiële ticketwebsite

Reageren