Bas van Herk
Door Bas van Herk

Gisteren werd er door Chris One een bijzondere afbeelding geplaatst op zijn Facebook-pagina. In de foto zit hij samen met de enige echte Delete in de studio. Hierin zegt hij ”The time has come. Chris One meets Delete”. Wat precies het resultaat wordt, is nog onduidelijk, maar we verwachten dat er een gruwelijk harde collab aankomt.

Velen kennen Chris One van tracks als ‘Psycho‘ en ‘Different Kind Of Therapy‘. Hoewel dit wat oudere platen zijn, worden sommige regelmatig nog gedraaid. De artiest heeft afgelopen jaren echter weinig van zich laten horen. Zo nu en dan kwam er een nieuwe release waarbij velen hoopten op een volledige comeback. Helaas bleef het slechts bij een paar tracks per jaar. Afgelopen augustus kwam hij daarentegen nog met ‘Deathmatch‘. Nu dat deze track uit is, en hij met Delete in de studio zit, zou het kunnen dat de artiest weer terug is bij het produceren. Wie weet wat er dus in de toekomst te wachten staat.

Daarnaast kent iedereen Delete van zijn optredens en harde platen. Er is bijna geen enkel raw hardstyle evenement waar de artiest afwezig is. Zijn platen, bijvoorbeeld ‘Until We Die‘ met MC Nolz en ‘Sucka For Pain’ met Outbreak, worden goed ontvangen. De talentvolle artiest heeft naast zijn optredens nog een speciale liveact, genaamd DELETE V.I.P. Dit staat voor ‘Variation In Production’. Bij deze act maakt de artiest edits van zijn eigen tracks en stop hij deze in een nieuw hoesje. Tijdens Supremacy voerde de DJ zijn liveact wederom uit. Dit was een spectaculair optreden.

Wat deze samenwerking tussen Chris One en Delete dus gaat brengen, is lastig om te bepalen. Beide artiesten hebben in het verleden nog geen track geproduceerd samen of ooit B2B opgetreden. De studiosessie belooft dus sowieso iets nieuws met zich mee te brengen. Blijf dus maar gokken naar wat het uiteindelijke resultaat op gaat leveren.

Reageren