Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Iedereen wordt de laatste tijd GEBJORNT: met zijn anabolen dans komt Bjorn overal op je tijdlijn voorbij – ook tijdens de eerste aflevering van PLAFONDDIENST. Je ziet hem op Dominator, Harmony of Hardcore en Matrixx at the Park, maar wie is deze virale man eigenlijk?

LEES OOK: PLAFONDDIENST – Dé Hardstyle Podcast gaat van start

Welkom bij PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast waarin we wekelijks slap ouwehoeren over muziek, festivals en nieuwtjes met spraakmakende gasten. Gearbox Digital verkoopt in 10 uur de Ziggo Dome volledig uit en Bjorn geeft niks om zaagkicks: hoog tijd om iedere dinsdag uitgebreid te praten over alles wat met evenementen, DJ’s en de scene te maken heeft.

Volg PLAFONDDIENST op  InstagramTikTok en Facebook. Vergeet ons niet te liken/beoordelen op Spotify, en we horen graag wie jij te gast zou willen zien bij PLAFONDDIENST? Luister hier naar de eerste aflevering met Bjorn op je favoriete podcastkanaal.

Bjorn over de anabolen dans in de hardstyle podcast: “Ik heb hier dagelijks op geoefend”

Heb jij een festivalfrustratie of een bijzonder feestverhaal die in deze hardere stijlen podcast behandeld moet worden? Stuur dan een voice message naar @plafonddienstdepodcast, want we gaan iedere week samen met jou het weekend doornemen.

Omslagfoto via Instagram-pagina PLAFONDDIENST

Reageren