Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vanaf aanstaande dinsdag bespreekt PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast alles op het gebied van festivals en muziek. Want waarom is er tot nu toe geen wekelijkse podcast waarin het afgelopen weekend wordt behandeld..? Daarom draaien we iedere dinsdag plafddienst!

LEES OOK: REBELLiON verwelkomt 60+ artiesten op het grootste RAW-event ooit

Wouter (Hard News), Martien (Hardstyle.com) en Marijn (Flux Overload) komen iedere dinsdag bij elkaar om lekker te ouwehoeren over muziek, nieuwtjes en festivals met spraakmakende gasten. Denk hierbij aan DJ’s, mensen uit de industrie of andere mensen waar veel om te doen is.

Heb jij een festivalfrustratie of een bijzonder feestverhaal die in deze Hardstyle Podcast behandeld moet worden? Stuur dan een voice message naar @plafonddienstdepodcast, want vanaf dinsdag 8 augustus gaan we iedere week samen met jou het weekend doornemen.

Hoe was de afgelopen Defqon.1? Wat er gaat er allemaal op Decibel outdoor gebeuren? Is Dual Damage de hype van het festivalseizoen en wordt Aversion – ‘Activation’ de beste hardstyle track van het jaar?

PLAFONDDIENST: iedere dinsdag op je favoriete podcastplatform

PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast is vanaf dinsdag 8 augustus beschikbaar op Spotify, Apple Music, Google en Deezer. Volg PLAFONDDIENST op Instagram, TikTok, Facebook om op de hoogte te blijven.

Reageren