Juno Coolen
Door Juno Coolen

Blackburn en Aeros komen met een geheel nieuwe live-act genaamd Bombsquad. De heren, die beiden hun tracks uitbrengen op AVIO, hebben al vaker samengewerkt. Hieruit is op te maken dat er chemie is tussen de heren en dat deze chemie zeker terug te horen zal zijn in hun nieuwe live-act. De nieuwe act werd bekendgemaakt door middel van een video die hieronder te bekijken is.

Naast de live-act beginnen de heren met een gelijknamige radioshow. Maandelijks zullen Blackburn en Aeros de beste knallers voorbij laten komen. De aftrap van de nieuwe podcast zal zaterdag 21 januari om vier uur plaatsvinden middels een Facebook livestream.

Blackburn is al een aantal jaren actief in de scene en is begonnen bij het Theracords label. Op het moment is hij onderdeel van AVIO. Ook heeft hij optredens gehad op diverse grote en noemenswaardige evenementen zoals Defqon.1, Q-BASE, Fatality, Intents Festival en Loudness. Zijn sound wordt gekenmerkt als energiek en levendig.

Net als Blackburn is Aeros ook begonnen bij Theracords nadat hij een aantal tracks gratis gereleased had. De eerste track op het label van Thera genaamd ‘Savage’ werd direct goed ontvangen. Aeros kan met zowel euforische als rauwe elementen werken zoals terug te horen is in zijn tracks. Voor deze artiesten ligt er een mooie toekomst in het verschiet.

Reageren