Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Club Broadway organiseert op vrijdag 2 december aanstaande een benefietavond voor het Diabetes Fonds.

De opbrengsten van de avond zullen worden gedoneerd aan het Diabetes Fonds. De avond wordt gevuld door meerdere muzikale acts. Zo zijn er tijdens de avond optredens van DJ’s, zoals: Vantage Point, Deltastylez, Xena, ColdeFX, Pharaphaze en vele anderen. De hoofdact van de avond zal worden bekleed door Ran-D. Een bekende naam binnen de hardstyle-scene. Naast hardstyle is er ook een area met hardcore.

Giovanni Verschuren is de initiatiefnemer en tevens organisator van de benefietavond: “Zeven jaar geleden werd ik ziek. Na uitgebreid onderzoek bleek dat ik diabetes Type I heb. Ik ondervind hier momenteel nog altijd hinder van. Iedere dag, meerdere keren mijn suikers controleren en insuline spuiten. Het belemmert me soms in mijn dagelijks leven, omdat mijn bloedsuikers vaak schommelen. Hopelijk wordt er in de toekomst iets gevonden waardoor de diabetes een minder bepalende rol inneemt in mijn leven. Met dit doel organiseer ik dan ook deze avond. Mijn doel is zo veel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar een oplossing voor alle mensen die aan deze ziekte lijden.”

Kaarten
Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via www.sugarrparty.nl. Er worden in totaal 50 earlybird tickets verkocht €3,- De kaarten in de voorverkoop kosten €5,- en kaarten aan de deur €7,50. De avond duurt van 21:00 uur tot 03:00 uur. Club Broadway is te vinden op de Cruijgenstraat 32 in Erp.

Line up
Tijdens de avond zullen de volgende artiesten optreden: Ran-D , Blackburn , Raiden, Vantage Point, Mr Ivex , Amisha, Xena, Deltastylez , EddyHardcore, Re-Generate, Metroidz, Da Outlawz, ColdeFX, Pharapaze en DJ Contest Winner.

Reageren