Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We weten allemaal dat hardstyle veel meer is dan muziek alleen. Het levende bewijs hiervan is Giovanni Verschuren. Hij kampt met Diabetes, een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Lang verhaalt kort betekent dit dat Giovanni last kan krijgen van onder andere zijn nieren en bloedvaten en hier zelfs aan kan overlijden. Daarom wil Giovanni hier ‘op feestelijke wijze’ iets tegen doen.

Om meer te weten te komen over diabetes, is er geld nodig voor onderzoek. Dit geld wil Giovanni inzamelen voor het Diabetes Fonds. “Ik ben slechts één van de duizenden mensen met diabetes”, zegt Giovanni. Dus besloot hij op een creatieve, maar vooral leuke manier de aandacht te trekken. “Ik wilde geen geld inzamelen met een ouderwetse collectebus, maar ik wilde ook iets terug doen voor degenen die het goede doel steunen. Dus besloot ik om een hardstylefeest te organiseren, waarvan de volledige opbrengst naar het Diabetes Fonds zal gaan.”

Together we dance for charity!

Na het succes van vorig jaar, wist Giovanni meteen dat er een tweede editie aan zat te komen. “We willen het nóg grootser aanpakken en dat is door hele goede samenwerkingen gelukt”, vertelt Giovanni enthousiast. Als liefhebber van de hardere stijlen, ging hij aan de slag om een dikke line-up neer te zetten op zijn benefietavond, die stuk voor stuk komen draaien voor het goede doel. “Dit jaar staan er op SweetHard grote namen zoals Titan, Degos & Re-Done, Energyzed, TWSTD, Saphera en nog vele anderen!”

Het evenement vindt plaats op 12 oktober in de Graanbeurs, Breda van 21:00 tot 04:00.
Wil jij een heel dikke avond én het Diabetes Fonds steunen? Koop dan nu je tickets voor slechts €10,- via www.sweet-hard.nl.

Dit is de line-up van SweetHard

Titan vs. TWSTD
Degos & Re-Done vs. A-Riser
Energyzed vs. Aztech
Saphera vs. MickeyG
BMBSQD (Showcase)
DJ Xena vs. Outlaw
ParaPhaze vs. DeltaStylez
Hosted by MC Barricade

Reageren