Mark de Rond
Door Mark de Rond

Zojuist heeft Radical Redemption een video online gezet van de opening van zijn show Command & Conquer, die afgelopen zaterdag plaats vond in ‘The Radical Dome’ in Breda. Het was alweer de tweede keer dat Radical zijn solo-event hield in het Breepark en deze werd op grootse wijze geopend.

LEES OOK: Radical Redemption & Noisecontrollers releasen ‘Vampire’

In de video is te zien hoe de stage, die werd verborgen achter een groot doek, wordt onthuld aan de duizenden aanwezige bezoekers. Vergezeld door tal van drummers aan zijn zijde, drumde Radical Redemption zelf hoog in het midden van de stage mee, waarna de show geopend werd met de track ‘Command & Conquer’. Natuurlijk gebeurde er nog veel tijdens deze avond, zoals het Shockerz anthem van Act of Rage en de vele nieuwe tracks van het uitgebrachte album.

Radical kijkt alweer uit naar volgend jaar: “See you next year!”

Op social media blikt Radical Redemption terug op een geslaagde avond. “THANK YOU so much for your loyalty and support. For your trust. I only want the BEST for you and Art of Dance and myself will do everything we can to make next years edition even more epic!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Art of Dance

Reageren