Mark de Rond
Door Mark de Rond

We hebben er even op moeten wachten, maar de eerder aangekondigde samenwerking tussen Radical Redemption en Noisecontrollers is zojuist gereleased. Eerder werd al bekend dat deze samenwerking tussen de twee op het nieuwe album Command & Conquer van Radical zou komen te staan. Verschillende fans keken sinds juni al reikhalzend uit naar deze track.

LEES OOK: Noisecontrollers samen in de studio met Radical Redemption

Het is geen unicum dat Radical een samenwerking aangaat met een andere artiest. Zo bestaat een gedeelte van zijn aanstaande album uit alleen maar collabs. Aankomende zaterdag is de albumrelease van Joey tijdens Command & Conquer in de Radical Dome in Breda. Noisecontrollers, normaal bekend van een meer euforische sound, blijkt zich goed thuis te voelen in deze ‘ruigere’ kicks. Op 1 december staat Bas met Spirit of Hardstyle op Euphoria in de 013 in Tilburg.

Wens van fans in vervulling met collab Noisecontrollers & Radical

Veel fans vroegen al langer om een samenwerking tussen de twee artiesten. Nadat ze in juni de samenwerking al hadden aangekondigd hebben de fans dus nog even moeten wachten. Nu de track dan eindelijk uit is lijkt hiermee de wens vervuld. Bekijk hier de video.

Omslagfoto via Facebook-pagina Minus is More

Reageren