Hard News
Door Hard News

We zijn ondertussen gewend dat Radical Redemption niet graag alleen in de studio zit: hij lijkt het samenwerken met artiesten erg te waarderen en dat gaat hem dan ook goed af. Gisteren liet hij via Instagram weten dat hij in de studio zat met een bekend gezicht, namelijk niemand minder dan Noisecontrollers.

De laatste tijd heeft de Denekamper geregeld met anderen in de studio gezeten: MC Nolz, Digital punk waren enkele namen uit de hardstylescene die samen met Radical in de studio zaten. Daarnaast was Radical in de studio te vinden met het volledige Minus Is More team, Yellow Claw en maakte hij voor Intents een nieuwe collab met D-Sturb. Na deze hele rits is hij dus in de studio bij Noisecontrollers belandt. Hoewel vele fans al langer om deze combinatie vroegen, was het er nog niet eerder van gekomen.

Radical en euforisch gaan goed samen

Hoewel je Noisecontrollers niet echt raw kan noemen, kan hij zeker goed knallen. Daarnaast leent de stijl van Radical zich perfect voor een vrolijkere invloed. Dit werd al bewezen met de samenwerkingen van Radical met Frontliner en Keltek. Voorlopig is het nog even wachten tot we het resultaat van NC X RR kunnen horen.

RR X NC! WHAT DO YOU THINK?

Een bericht gedeeld door RADICAL REDEMPTION (@radicalredemption) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Spirit Of Hardstyle en Instagram-pagina Radical Redemption

Reageren